Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Μηνιάτικο 3.100 ευρώ για την επιθεώρηση της σήμανσης του οδικού δικτύου

 





Ποια είναι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ που το 2022 κόστιζε 23.000€, το 2023,  27.500€ και το 2024… 37.000€, με απευθείας ανάθεση!!!

Ούτε μήνας δεν έμεινε για να παραδώσει η Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη τα ηνία του Δήμου Σερρών και ο χορός των απευθείας αναθέσεων καλά κρατεί!!! Είναι όμως κάποιες αναθέσεις που είναι απλά… εξωφρενικές και λες “ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ” και το θέμα είναι η νέα δημοτική αρχή την Βαρβάρας Μητλιάγκα τι κάνει;;; παρακολουθεί;;; και δεν αντιδρά;;; Θα αναλάβει να πληρώσει όλες τις “ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ” υποχρεώσεις που δημιουργεί η απελθούσα Δημοτική Αρχή;;;

Η “ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ” πάγια υπηρεσία

Μπορεί η ειδικότητα του «φροντιστή ωδικών πτηνών» να ήταν μια από τις «βυσματικές» θέσεις στον στρατό και να την λιγουρεύονταν πολλοί για τα προνόμια (αμισθί πάντως) που αυτή παρείχε, φαίνεται όμως πως ο Δήμος Σερρών εζήλωσε την δόξα του στρατού και «εφεύρε» αυτή την «υπηρεσία»:

«Επιθεώρηση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Σερρών»

πρόπέρυσι τον Δεκέμβριο του 2021, για την οποία τότε ήταν πρόθυμος να πληρώνει 23.628,40€ τον χρόνο.

Μάλιστα τότε (23/12/2021) την ανεθεσε απευθείας στο κατάλληλο πρόσωπο που αντικείμενο είχε αυτό του τίτλου «να ελέγχει τις οδικές πινακίδες του Δήμου Σερρών και να ενημερώνει την υπηρεσία ποιες χρήζουν αντικατάστασης (μην μπερδεύεστε όχι να της αντικαθιστά ο ίδιος, άλλη ανάθεση είναι αυτή)»

Πέρυσι φαίνεται πως αποδείχτηκε στην πράξη πως το έργο της επιθεώρησης των οδικών πινακίδων (αλήθεια πόση ζημιά μπορεί να πάθει μια μεταλλική πινακίδα σε έναν χρόνο;;;) ήταν ιδιαίτερα επίπονο και το ποσό πέρυσι αυξήθηκε στα 27.651,69€ τον χρόνο.

Μάλιστα αυτή την φορά είπε να είναι πιο “δίκαιος” απέναντι και στους άλλους εργολάβους που έχουν αυτή την σπάνια ειδικότητα (αλήθεια υπάρχει ΙΕΚ όπου να σπουδάζεται η ειδικότητα «Επιθεωρητής οδικών πινακίδων»;;;) και διοργάνωσε κλειστό διαγωνισμό προσκαλώντας και άλλους δυο μαζί με τον νυν.

Αποτέλεσμα: Εκπτωση 1% ο νυν, 0% οι υπόλοιποι δύο!!!

Αυξηση του προϋπολογισμού 33% για το 2024!!!!

Φέτος 2023 ο Δήμος Σερρών, επειδή το οδικό του δίκτυο φαίνεται ότι αυξήθηκε κατά πολλές δεκάδες χιλιόμετρα, χάρη στην άοκνη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής το ποσό για την ίδια δουλειά (λέμε τώρα) είπε να το κάνει…  36.989,20€ (αύξηση 9.300€ ή σε ποσοστό 33%), βλέπετε ο πόλεμος, η κλιματική αλλαγή, η κακοκαιρία. (ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)

Φυσικά με απευθείας ανάθεση, όπου περιμένουμε να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικών των «προσφορών» 1% έκπτωση, 0,5%, 0,0%!!!

 Όλα παστρικά με το γράμμα του νόμου, εις υγείαν των «κορόιδων» Δημοτών του Δήμου Σερρών!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Γονείς στείλτε τα παιδιά σας να σπουδάσουν «Επιθεωρητές οδικών πινακίδων» ποιο άλλο επάγγελμα μπορεί να σου αποφέρει 3.100 € τον μήνα και τέτοια προοπτική αποκατάστασης;;;

 

 

 https://www.anexartitos.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά είναι να μαθαίνουμε και ποια είναι αυτά, τα κατάλληλα για την ανάθεση πρόσωπα και τι έχουν σπουδάσει ή τι ειδικότητα έχουν.
    Γιατί αν δεν χρειάζονται ειδικά προσόντα, αναλαμβάνω εγώ την επιθεώρηση με 1.000 ευρώ τον μήνα.
    Και για να αφήσουμε την πλάκα, αν τα αναθέτουμε όλα, τι θα μείνει να κάνουν οι εκατοντάδες Δημοτικοί Υπάλληλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό γίνεται τρία χρόνια συνεχώς.
    Όσο δεν τους κάνεις βουκινο αυτοί αποθρασυνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.