Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ταυτιση απόψεων Βασίλη Τερζή Συμμάχων

 


 

Ποιος θα το περίμενε ότι στο τέλος της ημέρας ( θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής ) .Ο Βασίλης Τερζης θα είχε ταύτιση απόψεων με την Συμμαχία .Με διαφορά λίγων ωρών Συμμαχία και Βασίλης Τερζής με δελτία τύπου επιτίθενται στην νέα δήμαρχο Βαρβαρα Μητλιαγκα . Μέχρι εδώ όλα καλά ( έτυχε να συμπέσουν ) αλλα να χρησιμοποιούνται και  σχεδόν  ίδιες εκφράσεις για να χαρακτηρίσουν την κ Μητλιάγκα μπορείς να το πεις και σατανική σύμπτωση.

Γράφει στο δελτιο τύπου του κ Τερζη << << Οι άλλοι, οι άλαλοι, οι άφωνοι, οι έχοντες πολιτικό πολιτισμό, εκείνοι που συμφώνησαν σε όλα, που συνδιοίκησαν, βρήκαν αντιπολιτευτικό άλλοθι και ύπαρξη, «την κολυμβήθρα του Σιλωάμ». >>

Στο δελτίο τύπου της Συμμαχιας << Με άφωνη την ίδια για τα πάντα, θα αναμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα πάρει μια ουσιαστική θέση για την επείγουσα διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων >>

3 σχόλια:

  1. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Επτά παράγραφοι για τους πρώτους, μία για τους άλλους, με τέσσερις σειρές. Και όμως επιμένετε πως κάνω αντιπολίτευση στους άλλους.
    Ακόμη και έτσι να είναι όμως, πως αλλιώς να περιγράψεις την αλήθεια, παρά μόνο με λίγα λόγια και απλά.
    Με τιμή , Βασίλης Τερζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "αφωνοι" με περιεχομενο, εξελεγησαν. Οι αενάως και ασλόπως φωνασκουντες, εγκατελειψαν. Κι ομως, να' τοι παλι, αναγεννωνται ως ο φοινιξ εκ της φλογός. Αδίκως. Ο σερραϊκός λαος κατεδείχθη πολυ ωριμότερος από ό.τι τον υπολογιζαν. Κουραστηκατε και κουρασατε. Φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.