Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ακόμα και ο Πορτοσάλτε βλέπει κυβερνητικό «ξεχαρβάλωμα»: Αν δεν μπορεί ο Μητσοτάκης ας έρθει άλλος

 





Οι απόψεις του Άρη Πορτοσάλτε είναι γνωστές χρόνια τώρα. Άλλωστε, έχει δεχθεί κριτική αμέτρητες φορές για τη στάση του ως προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, τα θλιβερά γεγονότα που έχουν συμβεί στη χώρα το ένα μετά το άλλο -ειδικά τους τελευταίους μήνες- έχουν εκθέσει την κυβέρνηση ανεπανόρθωτα.

Το ψευδεπίγραφο αίσθημα «ασφάλειας» και «σταθερότητας» που καλλιεργούσε η κυβέρνηση και ο προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέρρευσε πριν προλάβουν να συμπληρωθούν τρεις μήνες από τις εκλογές.

Advertisement

Τέμπη, εκρήξεις σε στρατόπεδα, κροάτες χούλιγκαν που διασχίζουν ανενόχλητοι τη χώρα από άκρη σε άκρη κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, οπαδικά επεισόδια -με νεκρό στο Χαριλάου-, ιστορικές καταστροφές από τις φωτιές, άνθρωπος να σπρώχνεται στη θάλασσα και να εγκαταλείπεται αβοήθητος και τώρα ολόκληροι νομοί να πνίγονται κάτω από τη λάσπη.

Μαζεύτηκαν τόσα πολλά λοιπόν, που ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε «δείχνει» τον δρόμο της παραίτησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη μόλις 3 μήνες μετά τις εκλογές, αφήνοντας σαφείς αιχμές πως ο πρωθυπουργός «έχει την προσοχή του στραμμένη κάπου αλλού».

 

«Έχουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα και έχω την αίσθηση πως η κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο τα έχει χαμένα. Αντιλαμβάνομαι πως ο κύριος πρωθυπουργός έχει την προσοχή του στραμμένη κάπου αλλού.

Θα απαριθμήσω μια σειρά τραγωδιών. Μας βρήκαν πολλές συμφορές φέτος. Από τα Τέμπη μέχρι σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων.

Σκάσανε βλήματα σε μάχιμη μονάδα, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι λένε ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Το καταλαβαίνω, φαντάζομαι θα την καθαρίσουν κάποια μέρα την μονάδα. 

 

Είχαμε την κάθοδο των Κροατών. Κροάτες χούλιγκαν και είχαμε ένα νεκρό. Είχαμε τη δολοφονία ενός άλλου οπαδού έξω από το Χαρίλαου.

Αλλά ένας από τους κύριους λόγους που ψηφίστηκε, η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα”.

Δεν το έχουμε δει ακόμη, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. 

 

Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.