Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΝΕ Σερρών : Συγχαρητήρια στις αθλήτριες Εστέλλα Καραμανίδου και Βασιλική Θάνου

 




 
Ανακοίνωση της Τ.Ο. Σερρών της ΚΝΕ
Πολλά συγχαρητήρια στη Σερραία αθλήτρια Εστέλλα Καραμανίδου και τη Βασιλική Θάνου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ντουέτο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων που διοργανώθηκε στην Αθήνα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η επιτυχία αυτή ήρθε σε αντίξοες συνθήκες, καθώς το δημοτικό κολυμβητήριο Σερρών διαθέτει ασυντήρητες για χρόνια εγκαταστάσεις και είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο για τις λαϊκές οικογένειες, με σημαντική ευθύνη του Δήμου. Αποτελεί, λοιπόν, μια σπουδαία επιτυχία που δημιουργεί πολλές προσδοκίες για το μέλλον, κάνει περήφανο το Σερραϊκό λαό και αναδεικνύει την ανάγκη για σύγχρονες αθλητικές υποδομές. Καλή δύναμη με υγεία για την συνέχεια.
Με αφορμή την ανακοίνωση της Τ.Ο. Σερρών της ΚΝΕ, η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών θέλει να συγχαρεί, με την σειρά της, τις αθλήτριες Εστέλλα Καραμανίδου και τη Βασιλική Θάνου, για την πρωτιά τους, αλλά και την περηφάνια που μας χαρίζουν αυτές τις δυσκολες μέρες.
Μας γεμίζουν δύναμη και κουράγιο, αλλά και μας δίνουν τη βαθειά επιβεβαίωση, πως οι άνθρωποι μας έχουν όλες τις δυνατότητες να διαπρέπουν συνεχώς, μονο που το φρένο το βάζει πάντα το αστικό κράτος, με τις ελλειπείς χρηματοδοτήσεις, για υποδομές, σύγχρονο εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό στον αθλητισμό.
Αυτήν ακριβώς την κατάσταση αντιμετωπίζουν όλοι οι Σερραίοι και Σερραίες αθλητές, που έχουν όλο το μεράκι και την θέληση να διαπρέψουν, αλλά πέφτουν πάνω σε κλειστά κολυμβητήρια, ανύπαρκτα δημοτικά γυμναστήρια, χωρίς εξοπλισμό και προσωπικό, να τους φροντίζουν και να τους αναδεικνύουν όλες τις ικανότητες τους.
Ως #Λαϊκη_Συσπείρωση, δίνουμε κάθε μας δύναμη και αγώνα, για να εκπληρώσουν ολα τα παιδιά το όνειρο τους και να αναδείξουν τις σπουδαίες ικανότητες τους.
Θέλουμε γυμναστήρια, στάδια, χώρους αθλητισμού, ανοιχτά για τον Σερραϊκο λαό, δημόσια και προσβάσιμα σε όλους!
Δεν αρκούμαστε στις χορηγίες και τις προθέσεις κάποιου εργολάβου, αλλά μέσα από τους πόρους του Δήμου, μπορούμε να έχουμε περισσότερα, οικονομικότερα και άρτια έργα αθλητικού περιεχομένου.
Πάντα επιτυχίες, καλούς αγώνες και δύναμη, μέχρι κάθε όνειρο και ελπίδα να πραγματοποιηθούν!
Είμαστε στο πλευρό σας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.