Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Κάθε σπίτι και υποψήφιος - Σε μια μάχη μέχρι εσχάτων

 


 

 

 15.949 ήταν αυτοί που ψήφισαν στις εθνικές εκλογές του Μαΐου .731 είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικες εκλογές. Δηλαδή περίπου ένας στους είκοσι δύο .

Φώτης Δομουχτσίδης και Γιώργος Τάτσιος έδωσαν την μάχη για να κερδίσουν τις εντυπώσεις επιδιώκοντας να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων τελικά ο κ Τάτσιος έχει στο ψηφοδέλτιο του 253 υποψηφίους και ο κ Δομουχτσίδης 242 .Την τετράδα συμπληρώνουν ο κ Ιωσήφ Παναγιωτίδης με 163 υποψηφίους και η κ Ιωαννιδου με 73 . Την επομένη ημέρα από την κατάθεση των ψηφοδελτίων ξεκίνησαν οι καταγγελίες αφού υπάρχουν εκατέρωθεν κατηγορίες .Οτι  οι αριθμοί είναι πλασματικοί και στα ψηφοδέλτια έχουν συμπεριληφθεί άτομα που προέρχονται από την ίδια οικογένεια , ενώ οι μεταδημοτεύσεις έδωσαν και πήραν. Κερασάκι στην τούρτα οτι επιστρατεύθηκαν και κάτοικοι του εξωτερικού . Η ανακοίνωση των ονομάτων θα δείξει ποιες από τις καταγγελίες ευσταθούν . Η μάχη πάντως αναμένεται να είναι μέχρι εσχάτων για το ποιος θα επικρατήσει .Με τις προβλέψεις να θεωρουν κάτι παραπάνω από βέβαιο οτι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.