Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Χρυσανθίδης : Το φτιάξαμε Εμείς ...ναι Εμεις

 


 

 

Ανοιγει σήμερα το δημοτικό γήπεδο Σερρών οπού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πανσερραικου με την Λαμία

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος του δήμου Σερρών κ Βασιλής Χρυσανθίδης εξαπολύει τα βέλη του κατά όσων ( οπως τονίζει ) ειπαν έγραψαν και πρόβαλλαν οτι το γήπεδο θα παραμείνει κλειστον
Η ανάρτηση του κ Χρυσανθίδη
 
 
 
Δεν μιλήσαμε όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν,, γράφτηκαν , ειπώθηκαν, καυτηριάστηκαν, σχολιάστηκαν αρνητικά διάφορα σχετικά με την λειτουργία του δημοτικού γηπέδου, ΕΙΠΑΝ , ΕΓΡΑΨΑΝ, ΠΡΟΒΑΛΑΝ «ΚΛΕΙΣΤΟΝ», θέλοντας να αποπροσανατολίσουν τον Σερραίο δημότη, εμείς ως δημοτική αρχή ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΡΥΣΑΦΗ με συντονισμένες ενέργειες με πολύ δουλειά και με τις πράξεις μας «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟΝ» . 
 
Aυτό που θα δουν σήμερα οι φίλαθλοι μας το ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , αυτή είναι η πραγματικότητα ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
 
Ένα γήπεδο αδειοδοτημένο και από τις δύο ελεγκτικές αρχές
 
 α) της super league και
 
 β)Την κρατική επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, ένα γήπεδο αναβαθμισμένο, ένα γήπεδο σύγχρονο, ένα γήπεδο ασφαλές, σήμερα οι Σερραίοι φίλαθλοι θα απολαύσουν εκτός όλων των άλλων για πρώτη φορά την γιγαντοοθόνη που τοποθέτησε ο Δήμος.
 
Το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκε με την πολύ καλή συνεργασία των ανθρώπων της ΠΑΕ Πανσερραικός , του Δήμου και του ΟΠΑΚΠΑ, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εμπλεκόμενους και ιδιαίτερα στους υπαλλήλους του Δήμου και του ΟΠΑΚΠΑ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα ξεχνώντας ωράρια, Σαββατοκύριακα κλπ. 
 
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» συμμετέχοντας στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΌΣ στην super league με πρώτο τον Δήμαρχο προμηθεύτηκαν προσωπικά με δικές τους δαπάνες (20) είκοσι εισιτήρια διαρκείας στην θύρα των επισήμων, ενισχύοντας την και οικονομικά…… 
 
 ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ….. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

5 σχόλια:

  1. Να του πεις ότι ο πρόεδρος της ομάδας έβαλε το χρήμα και αν δεν ήταν το γραφείο άδεια δεν έπαιρνε με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο ίδιος ο Χρυσανθίδης στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι τις εργασίες τις κάνει η ΠΑΕ και όχι ο Δήμος. Και μετά είπε ο Δήμος θα τα συμψηφίσει…. χωρίς να μας πει πώς! Και ο Νυκτοπάτης είπε άλλα…. Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πολιτικό όνειδος πανηγυρίζει που κατάφεραν να ανοίξουν το δημοτικό γήπεδο ένα μήνα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ θα έπρεπε να ζητήσει μια συγνώμη για την ταλαιπωρία του Πανσερραικου και για το γεγονός, ότι 4 χρόνια κοιμόταν η δημοτική αρχή Χρυσάφη. Τέτοια αλαζονεία και θράσος σπάνια συναντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΜΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η έπαρση και η αλαζονεία σε πλήρη ανάπτυξη.
    Η ντροπή για την ανεπάρκεια και την ανικανότητα κουκουλωμενη.
    Όχι, όχι, όχι
    δεν το κάνατε εσείς ως δημοτική αρχή τελεία παύλα.
    Το έκανε η ΠΑΕ.
    Να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.