Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Αλλαγή θέσης για τον συμπαραστάτη του δημότη ???

 


 

 Συνεδριάζει την Τετάρτη 13 Μαρτίου το δημοτικό συμβούλιο Σερρών με μοναδικό θέμα τον ορισμό συμπαραστάτη του δημότη. Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι στην Συμμαχία υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν θα στηρίξουν εκ νέου την υποψηφιότητα Χατζημιχαηλιδη .

Στην πρώτη ψηφοφορία δεν συγκεντρώθηκε ο αριθμός των 23 ψήφων που απαιτούνταν .Γιατι υπήρξαν διαφοροποιήσεις από την παράταξη της δημοτικής αρχής. Πέραν των 4 συμβούλων που απουσίαζαν από την συνεδρίαση  , από τους 17 που συμμετείχαν στην ψηφοφορία τουλάχιστον 5 διαφοροποιήθηκαν ψηφίζοντας έναν εκ των άλλων δυο υποψηφίων ή λευκό. 

Επειδή στην Συμμαχία προεξοφλουν οτι και στην ψηφοφορία της Τετάρτης θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην παράταξη των ΕΝΤΟΣ .Υπάρχουν εισηγήσεις στον κ Χρυσαφη να μην ψηφίσουν τον κ Χατζημιχαηλιδη , γιατι αν τον στηρίξουν , την εκλογή του και  θα την καρπωθεί η δημοτική αρχή .

Αλλά και θα δώσουν ¨¨χείρα βοηθείας ¨¨ στην δημοτική αρχή να ξεπεράσει αναίμακτα την πρώτη κρίσή που υπάρχει στο εσωτερικό της παράταξης

5 σχόλια:

  1. Φαντασία μου πλανεύτρα..
    Είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα…
    Λέει ο αοιδός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημοτικοί συμβουλοι της Μητλιαγκα που δεν ψήφισαν Χατζημιχαηλιδη είναι πολιτικά άσχετοι. Όμως όσοι από τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων ΕΝΤΟΣ και ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν ψηφίσουν Χατζημιχαηλιδη σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου, αλλά τους ενδιαφέρει μόνον να εξυπηρετούν παραταξιακες σκοπιμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Άγιο των Σερρών , τον ρώτησαν οι σύμμαχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κόλλια στήριξε ανοιχτά εντός οπότε δεν ψηφίζω τους υπαλλήλους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και καλά θα κάνεις. ανοιχτά το έκανε. η μισή ΝΔ χαμπάρι δεν πήρες τι ψήφισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.