Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το ναυάγιο με τον ορισμο Συμπαραστάτη , και .....το ρήγμα στους ΕΝΤΟΣ

 


 

 

Το ναυάγιο με τον ορισμό συμπαραστάτη του δημότη στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ,""σκέπασε ""  το ...."" ρήγμα "" που προκάλεσε (η ψηφοφορία  ) στην παράταξη των ΕΝΤΟΣ.Ψήφισαν 29 δημοτικοί σύμβουλοι 17 , από τους ΕΝΤΟΣ , 12 από τους Συμμάχους, απουσίαζαν από τους ΕΝΤΟΣ οι 1) Καζακίδης Χρυσοβαλάντης, 2) Κεσούλη Λεμονιά, 3) Παλάζη-Τσοχατζίδη Χρυσάνθη 4) Πανταζή Βασιλική   και από τους Συμμάχους ο κ Χρυσανθίδης Βασίλειος.

Ο κ Χατζημιχαηλιδης που ήταν η επιλογή των ΕΝΤΟΣ και των Συμμάχων συγκέντρωσε  21 ψήφους ,  ο  κ  Μελίτος 4 ψήφους , η κ Λύκου 2 ψήφους ενω έπεσαν και δυο λευκα.

Ο σμπίρος μου μετέφερε οτι οι διαρροές από τους ΕΝΤΟΣ εντοπίζονται σε τρεις τουλάχιστον που επέλεξαν Μελιτο , σε έναν τουλάχιστον που ψήφισε Λυκου και σε 1 από τα δύο λευκά .Σύνολο 5 τουλάχιστον δεν ακολούθησαν την γραμμή της παράταξης .

Για την επόμενη ψηφοφορία δεν υπάρχει ανησυχία αφού με τους  τέσσερις που απουσίαζαν οι ψήφοι ανεβαίνουν στους 25 .Ενώ  ο αριθμός ανεβαίνει στους 28 , καθώς εκτιμάται οτι για τρεις τουλάχιστον το αντάρτικο έλαβε τέλος

5 σχόλια:

  1. Κυρίες και κύριοι του Serresbomb κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον συμπαραστατη του δημότη ένας δημοτικός σύμβουλος του Χρυσάφη απείχε από την ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμμαχοι του Serresbomb, γιατί δεν λέτε και για ρήγμα στην συμμαχία, διότι εκτός από τον Χρυσανθιδη που απουσίαζε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ένας δημοτικός σύμβουλος του Χρυσάφη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας απουσίαζε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον Χρυσάφη ποιοί ψήφισαν το ορφανό της Κόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρή δήμαρχο έχουμε. Νομικός με διδακτορικό που δεν μπορεί να ερμηνεύσει μια διάταξη .Πως θα διοικήσει ένα Δήμο;άλλη μια πενταετία χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκολάτε…. οι κομπλεξικοί που τα ξέρετε όλα σταματήστε να σχολιάζετε τα πτυχία. Έχει α…α η κοπέλα, και διαδακτορικό έκανε και αν σας αρέσει. Δεν ξέρω καν αν μας αξίζει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.