Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Σε ρυθμούς ¨΄Σκληρό ροκ ¨¨τα είπαν Μητλιαγκα -Γκότσης

 

 

 




Στον απόηχο της ανακοίνωσης της απόφασης του εκλογοδικείου. Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι η δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιαγκα ¨¨τα είπε ¨¨ με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Ηλία Γκότση σε δυο δόσεις . Η δήμαρχος και ο παλαίμαχος αυτοδιοικητικός  συναντήθηκαν τυχαία λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της απόφασης .Η δήμαρχος που ¨¨ το φυλούσε ¨¨ στον κ Γκότση ( ο οποίος τις τελευταιες ημέρες επισκεπτόταν συχνά το δημαρχείο και σε συζητήσεις με υπάλληλους προεξοφλούσε την επιστροφή του ,πιστεύοντας  οτι το εκλογοδικείο θα δικαίωνε τους Συμμάχους ).Τον ρώτησε πότε θα ανέβουν στο δημαρχείο οι Σύμμαχοι για να αναλάβουν .Μπορεί ο Ηλίας Γκότσης να το ¨¨κατάπιε ¨¨ και να προσπέρασε .Αλλά έκανε το λάθος στην συνέχεια .Αφού τηλεφώνησε σε μέλος της παράταξης της δημάρχου λέγοντας διαφορα τα οποία ζήτησε να τα μεταφέρει στην δήμαρχο .Για κακή του τύχη όμως η δήμαρχος οχι απλά βρισκόταν δίπλα στο τηλέφωνο , άλλα και λίγα μέτρα μακριά ( από το κατάστημα στο κέντρο της πόλης  ) που βρισκόταν ο πρώην αντιδήμαρχος. Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη του κ Γκοτση όταν πριν καλά ...καλά κλείσει το τηλέφωνο είδε μπροστά του την δήμαρχο. Η οποία του ζήτησε να επαναλάβει τα όσα είπε στο τηλέφωνο και δεν έμεινε εκει  . 

Ο πόντος στην δήμαρχο αγαπητέ     Ηλια 

5 σχόλια:

  1. Αν το έκανε αυτό η Βαρβάρα μπράβο της ανέβηκε στα μάτια μου. Θα την στηρίξω την επόμενη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το έκανε αυτό η Βαρβάρα μπράβο της ανέβηκε στα μάτια μου. Θα την στηρίξω την επόμενη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις Σέρρες οι θρασύδειλοι δεν έλειψαν ποτέ.
    Κάποιοι δε ηλικιωμένοι θα έπρεπε να είναι προσγειωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ξεφτίλισε σαν να λέμε λιακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τι έλεγε δηλαδή, ότι την επομένη θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος της Τεχνικής ΥΠηρεσίας. και μετά το γνωστό. Κρίμα για τον ίδιο και για όλους αυτούς που τους έχει ξεπεράσει η εποχή τους. Όσο για τη Δήμαρχο, μέρα της Γυναίκας χθες , τελικά έχει ''κάκκαλα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.