Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

«Άριστα» για την οικονομική διαχείριση του Δήμου Σερρών από τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικού Ελέγχου

 




Άριστα μαθαίνει ο σμπίρος μου ότι πήρε ο Δήμος Σερρών από τη Γενική Δ/νση Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία πριν από λίγες ημέρες προέβη σε τακτικό έλεγχο της οικονομικής κατάστασης και της εν γένει λειτουργίας του Δήμου Σερρών. 


Το χαμόγελο ικανοποίησης, συνεχίζει ο σμπίρος μου, είναι εμφανές τόσο στο πρόσωπο του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη όσο και σε εκείνο του αρμόδιου αντιδημάρχου Σπύρου Μισιρλή , οι οποίοι αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι από τη στρατηγική και τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής. 


Ο σμπίρος λέει ότι το συμπέρασμα αυτό από τη Γενική Δ/νση Δημοσιονομικού Ελέγχου ίσως να’ναι και η πιο αποστομωτική απάντηση σε όσους επιχείρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα να υποβαθμίσουν το σημαντικό έργο που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια στις Σέρρες από τη δημοτική αρχή Αλ.Χρυσάφη. 

10 σχόλια:

  1. Έτσι Σπύρο μοίρασε πόνο στα Συριζοτρολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού άντεξε ο Σπύρος τα ψέματα και τις επιθέσεις χωρίς στοιχεία, πολύ απλά τους γελοιοποίησε μένοντας σοβαρός.
    Έτσι θελουμε τους αιρετούς
    Σοβαρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δούμε και τι βαθμό θα πάρουν οι "άριστοι" από τον Σερραϊκό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η άλλη όψη του νομίσματος. Ποια διαχειριστική χρονιά αφορά ο έλεγχος; πόσες παρατηρήσεις υπάρχουν στο πόρισμα; τι αφορούν; Κυρίως ήταν έλεγχος νομιμότητας των πράξεων και των διαδικασιών (για τα οποία δεν τίθεται θέμα), όλα γίνονται νόμιμα, ειδικά στην covid εποχή. Το πόρισμα των ελεγκτών μπορεί να κατατεθεί, τουλάχιστον στα μέλη του Δ.Σ. Τα εύσημα να αποδοθούν πρωτίστως και κυρίως στους υπηρεσιακούς που διασφαλίζουν τη νομιμότητα. Η επιβράβευση αυτής τους της ευσυνειδησίας και της καλής λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου ήταν η πρόσφατη μετακίνηση και αντικατάσταση της Διευθύντριας!!! Με τον αντίστοιχο έλεγχο και πόρισμα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τι γίνεται; Με τιμή Βασίλης Τερζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους και ένας λογικός. Συγχαρητήρια κύριε Τερζή. Μόνοι τους ευλογούν τα γένια τους κυβέρνηση και Δημοτική αρχή. Από ποιον έγινε ο έλεγχος; οι ίδιοι ελέγχουν τον εαυτό τους και λένε ότι όλα είναι καλά ενώ δεν είναι. Παράγινε το κακό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ως επιβράβευση για το άριστα που πήραν τι έκαναν; Καθερεσαν την διευθύντρια οικονομικών! Ακούσατε ακούσατε. Αλλά ποιος θα τολμήσει να τους ρωτήσει! Εδώ ούτε εσείς δεν κάνατε ανάρτηση το ΔΤ του Τερζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επί της ουσίας καμμία αναφορά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα συγχαρητήρια προφανώς ανήκουν στους υπηρεσιακούς παράγοντες, κι αν αφορούν πρόσφατες χρήσεις, ιδιαίτερα στην Προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέσποινα Γουναριδου. Ναι, την άριστη αυτή υπάλληλο την οποία η Δημοτική Αρχή των Συμμάχων ξηλωσε από τη θέση της και την εξόρισε στο Τμήμα Παιδείας... Έλεος πια, πόση υποκρισία να αντέξει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι είναι αγαπητοί σχολιαστές.
    Για τα οποία λάθη φταίει ο αιρετός.
    Για τα καλά τα μπράβο στους υπαλλήλους.
    Έτσι είναι ο ρόλος των αντιπολιτευόμενων διαχρονικά.
    Για μας τους πολίτες όμως ένα έχει σημασία.
    Η πόλη να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ σκαλοπατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι αγαπητέ για τους «συμμάχους» πάντα φταίνε μόνο οι άλλοι, ψάξε να βρεις μια δήλωση ανάληψης ευθύνης και λάθους τρία χρόνια τώρα. Και για τους υπηρεσιακούς πάνω από 100 μετακινήσεις και bulling. Επιτέλους, τα του Καίσαρα τω Καίσαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.