Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Πανσερραικος : Πρώτη στις Σέρρες για την πρώτη νίκη στην Super League

 



 
Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα λιοντάρια στην φυσική τους έδρα . Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Λαμία σήμερα Σαββατο 22/9 στις20:00 .Μετά απ΄τις τρεις ισοπαλίες στα πρώτα 4 παιχνίδια .Στα δύο ισοφαριστηκε στις καθυστερήσεις το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσίαστοχευει στην πρώτη του νίκη
Η ανακοινωση της ΠΑΕ για το παιχνίδι

Με μια πρωινή προπόνηση την Παρασκευή 22/09 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League κόντρα στην Λαμία (23/09, 20:00, Novasports). 

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία έχει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο τιμωρημένος Χάγιεκ και οι Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.