Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Υπάρχουν και κάποιοι που δεν λένε ΝΑΙ σε όλα στον ΜΓΣ Πανσερραικο

 


 

 

 Το οτι είναι πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής Σερρών να παραχωρήσει το αθλητικό πάρκο Ομόνοιας σχεδόν στο σύνολο του στον ΜΓΣ Πανσερραικο φάνηκε από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε καθήκοντα. Έτσι και θα ήταν ουτοπικό να πιστεύει κάποιος οτι δεν θα γινόταν δεκτό το αίτημα του Ερασιτέχνη να κατασκευάσει κλειστό γυμναστήριο στο πάρκο Ομόνοιας. Και αν η δικαιολογία είναι οτι θα γίνει σε έκταση που ήδη έχει παραχωρηθεί. Η ένσταση είναι οτι θα χαθεί ένας ανοιχτός χώρος άθλησης πολλών στρεμμάτων. Βέβαια η δημοτική αρχή έχει Σύμμαχο σε αυτήν την πολιτική της και την αντιπολίτευση .Εκτός της κ Παπαφωτιου και του κ Φαρμάκη. Οι οποίοι και όταν τέθηκε το θέμα παραχώρησης 45 στρεμμάτων είχαν ψηφίσει οχι. Και στο προχθεσινό συμβούλιο ψήφισαν όχι στο αίτημα του ΜΓΣ. Τελικά υπάρχουν και κάποιοι που δεν λένε ΝΑΙ σε όλα στον ΜΓΣ Πανσερραικο

2 σχόλια:

  1. Είναι άξιοι συγχαρητηριων η κυρία Παπαφωτίου και ο κύριος Φαρμάκης. Δυστυχώς οι περισσότεροι που ασχολούνται με τα κοινά δεν έχουν τα "κότσια" να παίρνουν αποφάσεις χωρίς να υπολογίζουν και χωρίς να φοβούνται το πολιτικό κόστος. Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όταν η πόλη μας ανήκει" τίποτα δεν μας εκπλήσσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.