Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Και οι καταγγελίες ( επώνυμες και ανώνυμες ) πέφτουν βροχή

 


 

Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο στον δήμο Ηράκλειας .Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης και Γιώργος Κουτσάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με κάθε ευκαιρία .Με μοναδικό θέμα μέχρι στιγμής  στον προεκλογική ατζέντα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά πεπραγμένα της ΔΕΥΑΗ. Η παράταξη Κουτσάκη με προεκλογικό φυλλάδιο κάνει λόγο για κλοπή. Ο κ Κουτσακιαχίδης απαντά κάνοντας λόγο για συκοφαντίες ( σε οτι αφορά τις αιχμές που αφήνονται για το πρόσωπο του) . Προαναγγέλλοντας οτι αν δεν σταματήσουν θα προχωρήσει σε μηνύσεις. Τις τελευταιες ώρες διακινείται ένα φυλλάδιο και αποστέλλονται mail  ( με αποστολεα τον αυτοαποκαλομενο Θεμιδα δικαιοσύνη ). Όπου υπάρχουν καταγγελίες για την τωρινή διοίκηση της ΔΕΥΑΗ . 

Να θυμίσουμε οτι πριν από λίγες ήμερες. Παρόμοια προσπάθεια με την διακίνηση ανωνύμου φυλλαδίου που περιείχε διάφορες καταγγελίες . Κατέληξε στην δικαιοσύνη. Αφου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ Τζήκας υπέβαλλε μήνυση και ο δράστης εντοπίστηκε και θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη .Και ειναι ακομη πολλές οι μέρες μέχρι την κάλπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.