Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Ρόκος: Αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης των 153 υποψηφίων της «ΣΥΝ-εργασίας»

 


 

Με ανακοίνωση της η παράταξη ΣΥΝ-εργασία και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ Βασίλης Ρόκος .Ζητούν να κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και να αναβληθούν οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου .Επίσης κάνουν γνωστο οτι αναβάλλουν προσωρινώς την επίσημη παρουσίαση των 153 υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

 Η ανακοίνωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασίλη Ρόκου

Με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας μας, έχοντας δυστυχώς ως αποτέλεσμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές, να αγνοούνται συμπολίτες μας και να δημιουργηθούν ανυπολόγιστες καταστροφές, με αίσθημα σεβασμού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος και η ομάδα της «ΣΥΝ-εργασίας» αναβάλλουν προσωρινώς την επίσημη παρουσίαση των 153 υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

 

Ως ένδειξη σεβασμού προς τους πλημμυροπαθείς και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές της χώρας καλούμε τον Πρωθυπουργό και την κεντρική διοίκηση να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος. Επιπροσθέτως, ως ένδειξη ευθύνης καλούμε τον Πρωθυπουργό να αναβάλλει τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Παρόλο που η ομάδα της «ΣΥΝ-εργασίας» είναι πανέτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση, θεωρούμε ότι η έμπρακτη στήριξη όλων των πληγέντων συμπολιτών μας προέχουν της κάλπης.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ρόκος-Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.