Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

SERRESBOMB : Απάντηση Βασίλη Τερζή

 


 

Απάντηση στην ανάρτηση μας

 

«Δήμος Σερρών: Έρχεται η ώρα τηςαυτοκριτικής», Σάββατο 12 Αυγούστου 2023.

 Δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών κ Βασίλης Τερζής. Δεν θα σχολιάσουμε τίποτε. Για το τι έγινε στην ¨΄σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού ¨¨¨ σε ότι αφορα τις κινησεις για την ευρεση υποψηφιου δημάρχου .Θα επανέλθουμε την 1η Σεπτεμβρίου . Οταν και θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπιο

Η απάντηση τουκ Τερζή

Αγαπητοί διαχειριστές του serresbomb,

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, δεν είμαι από εκείνους που σας αποκαλούν εγκάθετους και γραφείο τύπου του Χρυσάφη καθώς και ανώνυμους κουκουλοφόρους!!! 

Με υπομονή, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό σας συμπεριφέρομαι. Με την ίδια υπομονή, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπαθώ να πορευθώ και στο βίο μου, ιδιωτικό και δημόσιο. Την ίδια προσπάθεια καταβάλλω και στα 9 χρόνια που κατέχω την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, δεν είναι εύκολο.

Αγωνίστηκα να βγω ακέραιος, στα πρώτα 5 χρόνια της θητείας μου, από τις πολλές και σημαντικές θέσεις ευθύνης που μου εμπιστεύθηκε η τότε Δημοτική Αρχή. Ο κόσμος με τίμησε και με δεύτερη θητεία.

Στο νέο θεσμικό ρόλο που με κατέταξαν οι Σερραίοι, από την πρώτη στιγμή, σταθερά, με ειλικρίνεια και επιχειρήματα, ασκώ έλεγχο και κριτική καταθέτοντας όπου χρειαστεί 

 

προτάσεις. Χωρίς «σάλτσες», εκρήξεις και «υπερβολές», όχι πίσω από «κλειστές πόρτες», χωρίς συναλλαγές, δημόσια και φανερά διότι η αλήθεια είναι μία και είναι γυμνή. Ήταν μοναχικός ο δρόμος αυτά τα τέσσερα χρόνια, ελάχιστοι οι συνοδοιπόροι. Μπορεί να φαντάζει δύσκολος μα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, διδακτικός και ωφέλιμος για όποιον επιλέξει να το διαβεί.     

Ποτέ δε «δραπέτευσα από το παράθυρο», ανέλαβα μόλις στις 28 Ιουνίου 2023, την ευθύνη να τεθώ επικεφαλής στη συγκρότηση ψηφοδελτίου. Μια «Νέα Αρχή» που χτίζεται από την αρχή. Στις εκλογές θα είμαστε παρόντες, Ανεξάρτητοι από «χρώματα», από προσλήψεις, προμήθειες, αναθέσεις, ρουσφέτια, βολέματα και ταξίματα, αυτός είναι ο φόβος της Δημοτικής Αρχής.

Τον Οκτώβριο μπαίνει τέλος στη Δημοτική Αρχή της λεζάντας, του φαίνεσθαι, του F.B, της εικόνας και της επικοινωνίας (πόσο δίκιο είχε!!!). Σε μια Δημοτική Αρχή που έκανε τόσα λίγα ενώ είχε τόσα πολλά. Στη Δημοτική Αρχή των «πανηγυριών». Τέσσερα χρόνια μετά, μπροστά από μουσικούς και τραγουδιστές σε «ανταμώματα» και γιορτές, τάζει να κάνει όσα δεν έκανε, να ολοκληρώσει όσα δεν άρχισε!   

Είναι αλήθεια αυτό που λένε, «εσύ είσαι του χορού αλλά αυτοί είναι για τα πανηγύρια…». 

Ο λαός κρίνει και επιλέγει, δε μπορεί να περιμένει κάτι διαφορετικό επιλέγοντας το ίδιο λάθος!

 

               Με τιμή

 

Βασίλης Τερζής

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.