Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Δήμος Βισαλτίας :Με τακτική Σύριζα η αντιπολίτευση ???

  


 

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 έκτακτη συνεδρίαση
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Δ Βισαλτίας. Η οποία ήταν συνέχεια της  τακτικής συνεδρίασης που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής της αντιπολίτευσης  

Ο λόγος της ματαίωσης ήταν οτι η παράταξη της κ Πλιάκου απείχε  και πάλι  της συνεδρίασης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός δημοτικών συμβούλων  για την απαρτια.

Πλέον μετά από την αποχή από δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις. Οι παροικούντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ κάνουν λόγο για συνειδητή επιλογή της παράταξης της κ Πλιάκου να απέχει των συνεδριάσεων .Ένας λόγος είναι οτι υπάρχει το ζήτημα της παραχώρησης των ιαματικών πηγών Θερμων . Για το θέμα οπως μαθαίνω εντος της παράταξης της υποψήφιας δημάρχου υπάρχουν αντικρουομενες θέσεις και προτάσεις .Οπότε οταν απέχεις δεν είσαι αναγκασμένος να τοποθετηθείς ξεκάθαρα .Επίσης ενας δεύτερος λόγος είναι οτι με την αποχη  υπάρχει μπλοκάρισμα στην λειτουργία του δήμου Αφού δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις από το Δ.Σ για τρέχοντα ζητήματα .

Βεβαια ο σμπίρος παρατήρησε οτι αυτο του θυμίζει λίγο την τακτικη του Σύριζα που λίγους μηνες προ των εθνικών εκλογών αποφάσισε να απέχει των συνεδριάσεων της βουλης. Μια τακτική που όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα των εκλογών δεν του βγήκε και σε καλό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.