Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ασφαλης αλλα προσωρινη λύση ο δρόμος της αποχής

 


 

Συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Βισαλτίας την Δευτέρα 7 Αυγούστου .Θα περίμενε κανείς μετά τα όσα προηγήθηκαν με αφορμή το μπλοκάρισμα της σύμβασης παραχώρησης των ιαματικών πηγών Θερμών στον δήμο Βισαλτίας .Την τοποθέτηση της υποψήφιας δημάρχου και επικεφαλης της αντιπολίτευσης  κ Πλιακου που επέρριψε ευθύνες στην δημοτική αρχή και την απάντηση του δημάρχου 

Το θέμα να κυριαρχήσει στην συνεδρίαση , και την αντιπολίτευση να το θέσει ζητώντας απαντήσεις από την δημοτική αρχή . Μάλιστα η κ Πλιάκου στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναφέρει οτι λυπάται που μιλά   μέσω των social media για ένα τόσο σοβαρό και ιδιαίτερα αναπτυξιακού χαρακτήρα έργο .Πράγμα που προδιέθετε οτι θα κινηθεί θεσμικά μέσα από το κορυφαίο  όργανο που είναι το δημοτικό συμβούλιο .

Τελικά η συνεδρίαση αναβλήθηκε για τι δεν υπήρχε απαρτία. Η κ Πλιάκου και ακομη τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της ήταν μεταξυ των `14αρων δημοτικών συμβούλων που απείχαν της συνεδρίασης .

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες .Αν και πάλι η παράταξη Πλιακου απέχει θα ρίξει νερό στον μύλο .Όσων υποστηρίζουν δεν έχει για το θέμα  θέση και πρόταση τουλάχιστον διαφορετική από αυτή της δημοτικής αρχής . Θυμίζουμε οτι η κ Πλιάκου την είχε ψηφίσει  .Αν είχε άλλωστε θα την είχε γνωστοποιήσει μέχρι σήμερα.Επίσης όπως με πληροφορεί ο σμπίρος  εντός της παράταξης της υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις για το θέμα .Οπότε ή μιλάς γενικά και αόριστα ή δεν μιλάς καθόλου και όλοι είναι ευχαριστημένοι .

ΥΓ : Δεν ξέρουμε αν η κ Πλιάκου μετάνιωσε που πήγε να ανοιξει το θέμα , γιατι εξελίσσεται σε πολιτικό μπούμερανγκ

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.