Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Έρχεται η ώρα της αυτοκριτικης

 


 

 Τρέχουν μπας και προλάβουν να βρουν τον ελάχιστα απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων ( κοντα στους 100 )  Βασίλης Τερζής και Αριάδνη Παπαφωτιου . Είτε τα καταφέρουν είτε οχι , καλο θα είναι να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Γιατι σε έναν δήμο που στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ψήφισαν 41.628 .Να μην καταφέρνεις να πείσεις 150 ανθρώπους να σε ακολουθήσουν. Όταν μάλιστα 4 χρόνια καταγγέλλεις την δημοτική αρχή οτι σχεδόν δεν ένανε τίποτε .Δείχνει οτι μάλλον κάτι έκανες λάθος. Καλός ο κόσμος των sosial media αλλα υπάρχει η πραγματική πραγματικότητα. Σε πόσα ( και πόσες φορές ) χωριά βρέθηκαν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι ( οχι οταν γίνονται εκδηλώσεις και πανηγύρια ) στα τεσσερα χρόνια που πέρασαν  .Να καθίσουν στο καφενείο να μιλήσουν με τους κατοίκους .Σε πόσες γειτονιές της πόλης πήγαν να ακούσουν τους κατοίκους  για το τι προβλήματα υπάρχουν .

Οι υποψηφιότητες χτίζονται στον δρόμο , πόρτα πόρτα και με δουλειά που απαιτεί χρόνο  .Κατι που και οι δύο πιθανόν λόγω υποχρεώσεων δεν τον διέθεσαν ( χρόνο ) .Οπότε ότι έσπειραν στα τέσσερα χρόνια το θερίζουν τώρα .Η Συμμαχία πάει για υγιεινό περίπατο γιατι δεν υπήρξε σοβαρή κίνηση και πρόταση από όσους βρίσκονταν στην αντιπολίτευση .Και είναι ώρα να  καθίσουν στον καθρεπτη και να κάνουν την αυτοκριτικη τους γιατι έστω και άθελα τους  της στρώσαν το κοκκινο χαλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.