Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Οι δημοσκοπήσεις ... τους ΄΄΄τρόμαξαν ¨¨ ?????

 


 

 

Ποσοστό κοντά στο 15% έδιναν στον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τερζη και οι τρεις δημοσκοπήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον δήμο Σερρών .

Το οποίο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες του  .Αφου στόχος του ήταν η κατάρτιση ψηφοδέλτιου «Νίκης».

Και ισως για αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο σμπίρος όμως μου θύμισε οτι αν ο κΤερζης συμμετείχε στις εκλογές και  το 15% επαληθευόταν στην κάλπη το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου .Τότε θα είχαμε και δεύτερη Κυριακή .Μεταξύ της Συμμαχίας  του Αλέξανδρου Χρυσάφη και της ΕΝΤΟΣ της Βαρβάρας Μητλιαγκα .Με ριψοκίνδυνη κάθε πρόβλεψη για τον νικητή .Ενώ τώρα τα ¨¨μερομήνια ¨¨ προμηνύουν επικράτηση της Συμμαχίας 

2 σχόλια:

  1. Πρέπει όλοι μας να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας, ότι στις δημοτικές εκλογές ένα σεβαστό ποσοστό ψηφοφόρων έχει απαλλαχθεί από τα κομματικά δεσμά και δεν ψηφίζει κομματικά στις δημοτικές εκλογές. Άλλωστε αυτό είναι και το σωστό. Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε ακόμα που θα κυβερνήσει την χώρα, αλλά Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις δημοτικές, ψηφίζουμε με βάση ποιός γνωστός, φίλος, συγγενής ή γείτονας από αυτούς που κατεβαίνουν, θα μας κάνει πιο άνετα και γρήγορα το ρουσφετάκι...

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.