Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Νυχτοπάτης -Τέλη Σεπτέμβρη θα παίξει ο Πανσερραϊκός στην έδρα του

 





Δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν οι μαθητές του 1ου -7ου Δημοτικού σχολείου της πόλης των Σερρών σε άλλα σχολεία προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες στο πέταλο του γηπέδου του Πανσερραϊκού. Οι γονείς θα πρέπει να είναι ήσυχοι, ανέφερε ο Αντιδήμαρχος έργων κ. Γιώργος Νυκτοπάτης στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Advertisement

Εχθές η Δημοτική Αρχή παρέλαβε το φάκελο μελέτης για την αποκατάσταση του γηπέδου και επιβεβαίωσε πως αρχικά υπήρξε η σκέψη μεταφοράς των μαθητών σε άλλα σχολεία. Το σενάριο αυτό απορρίφθηκε και βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε οι εργασίες που θα ξεκινήσουν να γίνουν με ασφάλεια .

Ο Αντιδήμαρχος έργων, διαβεβαίωσε επίσης πως όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του Πανσερραϊκού δεν θα έχουν πρόβλημα και η ομάδα των Λιονταριών θα παίξει στην έδρα της κανονικά στα τέλη Σεπτέμβρη καθώς στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την 3η Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

 

 https://epiloges.tv

5 σχόλια:

  1. Εάν οι ημερομηνίες που δίνει ο Αντιδήμαρχος , άρα η Δημοτική αρχή Χρυσάφη, είναι τεκμηριομενες με τις ημερομηνίες έναρξης που έδινε για την έναρξη των εργασιών ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή Σιγής
    Εγώ τον πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα δε προλάβατε την έναρξη του πρωταθλήματος. Ακόμα και με 2 αγώνες εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Νυκτοπατης ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης αντιδημαρχος...... το ξερει οτι αυτο που λεει ειναι ψεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα παιξει στην φυσικη του εδρα στην Τουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μια ακόμα φορά υποσχέσεις και λόγια του αέρα. Τελειώνουν όμως οι μέρες σας. Η χειρότερη δημοτική αρχή με διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.