Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Δήμος Σιντικης : Οι εκλογές και ¨¨¨η ομορφιά του ποδοσφαίρου ¨¨¨

 


 

Μακράν οι καλύτερες εκλογές γίνονται στον δήμο Σιντικής . Έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία των εκλογών που ζήσαμε τις δεκαετίες του 80 και 90 και έχουν αρχίσει και εκλείπουν καθώς γίναμε Ευρωπαίοι .

Οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ασχολούνται μονο μες την προσωπική ζωή των υποψηφίων ξεπερνούν τις 20. Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη  στην ημερήσια διάταξη. Κερασάκι στην τούρτα ???

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση ψηφοδελτίων άρχισαν οι μεταγραφές υποψηφίων  ( δημοτικών και τοπικών συμβούλων )  από την μια παράταξη στην άλλη. Δευτέρα  βλέπεις υποψήφιο να φωτογραφίζεται με τον Α υποψήφιο δήμαρχο. Την Τρίτη με τον Β την Παρασκευη με τον Γ .

Ψιθυρίζεται οτι όταν έρθει η ώρα της κρίσεως ( ανακήρυξη υποψηφιοτήτων από το πρωτοδικείο ) .Πιθανόν κάποιοι ( υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ) να ακυρωθουν .Γιατι έχουν υπογράψει υποψηφιότητα με περισσότερες από μια παρατάξεις υποψηφιων δημάρχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.