Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Η μεγάλη κερδισμένη


 

 

 Η Βαρβάρα Μητλιάγκα ανεξάρτητα από τι θα δείξει η κάλπη των βράδυ των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου είναι η μεγάλη κερδισμένη. Και να χάσει θα  ειναι η επικεφαλης της αντιπολίτευσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με ένα μεγάλο ποσοστό εγγράφοντας υποθήκη για τις εκλογές του 2028 .Τώρα για το πως τα κατάφερε να ξεκινήσει τελευταία  και να είναι η μοναδική από τους μνηστήρες της αντιπολίτευσης που τερμάτισε .Αναζητήστε το οτι έκανε τα απλά που επιτάσσει η πολιτική ορθότητα .Μετριοπάθεια , λίγα λόγια και  σοβαρότητα .Ένα μάθημα  για όσους πίστευαν οτι ο βομβαρδισμός των δημοτών  με δελτία τύπου και  καθημερινές παρεμβάσεις στα sosial media .Αρκούσαν για να χτίσεις αρχηγικό προφιλ και σε ¨¨βάφτιζαν ¨¨ υποψήφιο δήμαρχο. Να μην ξεχνάμε οτι οταν πατάς σε πολλές βάρκες στο τελος πέφτεις στο νερό και πνίγεσαι

4 σχόλια:

  1. Η μόνη μου αμφιβολία για τη Βαρβάρα είναι αν μας αξίζει πραγματικά εμάς τους Σερραίους! Γιατί μου φαίνεται μυαλό δε βάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται, πως στον Δήμο Σερρών επιβραβευονται και βγαίνουν κερδισμένοι αυτοί που δεν κάνουν τίποτε. Έχουμε έναν Δήμαρχο τον Χρυσάφη που δεν έχει κάνει τίποτε, εκτός από λουλούδια και κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με αξιώσεις και μια υποψήφια Δήμαρχο την Μητλιαγκα Βαρβάρα, μοναδική αντίπαλο του Χρυσάφη, η οποία παρά το γεγονός ότι ήταν στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης δεν έκανε ποτέ αντιπολίτευση. Μπράβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΓΟ ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!ΑΛΛΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παχιά λόγια του φαφλατα Σπύρου την μάγεψαν.... Ξύπνησε νωρίς ή όχι??? Θα φανεί σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.