Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ίκαροι Σερρών : Έναρξη προπονήσεων των τμημάτων της Ακαδημίας

 


 

 Μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για την έναρξη της Ακαδημίας μας για την αθλητική περίοδο 2023- 24!

 

Με όπλα την τεχνογνωσία και την εμπειρία των άρτια καταρτισμένων και διπλωματούχων προπονητών μας (αναγνωρισμένων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), με σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης και συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης, ανάλογο με τις ανάγκες του κάθε τμήματος, είμαστε έτοιμοι να μυήσουμε τους μικρούς μας φίλους (ηλικίας 6 έως 15 ετών) στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ!

Δίνοντας έμφαση ακόμη μία χρονιά στην ασφάλεια των αθλητών παρέχουμε σωστή σωματική ανάπτυξη και θωράκιση της υγείας των παιδιών με την υποστήριξη γυμναστών, διατροφολόγων και ιατρών.

Σας περιμένουμε αυτή τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, στις 19:30 στα ανοιχτά γήπεδα του ΔΑΚ Σερρών! Ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα, να μάθετε για τα προγράμματα που προσφέρουμε και να ενταχθείτε στην οικογένεια του ΓΣ Ίκαροι Σερρών!

Πληροφορίες: Ν. Αθανασίου: 6976628057
Εγγραφές: Μ. Καραμπέκης: 6945426939 & 6933349324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.