Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

«Καρατομήσεις» αστυνομικών για να γλιτώσει η ηγεσία!

 




Νέες καρατομήσεις αστυνομικών εξαγγέλθηκαν, το Σάββατο (26/08), από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν και τους Έλληνες συνεργούς τους, που οδήγησαν στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Δεν γνωρίζουμε τι ευθύνες υπάρχουν στους συγκεκριμένους αστυνομικούς – θυμίζουμε ότι στην πρώτη φάση απόδοσης ευθυνών, την επομένη των επεισοδίων και του φονικού, μετατέθηκε ο υποδιοικητής της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας, που είχε ειδοποιήσει την ηγεσία εγγράφως, τουλάχιστον μια ημέρα πριν, για τον ερχομό των χούλιγκαν και για τους εδώ συνεργούς τους- και μετακινήθηκε από την ηγεσία που (παρότι ειδοποιήθηκε από αυτόν) δεν έλαβε κανένα μέτρο για να τους εμποδίσει!

Είναι, όμως, φανερό πως οι «καρατομήσεις» προωθούνται και …διαφημίζονται με πομπώδη πρωτοσέλιδα για να «γλιτώσουν» από την αντικειμενική και υποκειμενική ευθύνη αντίστοιχα η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Και είναι αλήθεια πως ποτέ δεν συνέβαλε στο «αξιόμαχο» των Σωμάτων Ασφαλείας η μετάθεση των ευθυνών για να διατηρήσουν κάποιοι τη θέση τους.

Advertisement

Αυτή είναι, δυστυχώς, η αλήθεια και οι φίλοι αστυνομικοί το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον!

Β. Σκ.

 

 

 https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.