Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Δήμος Βισαλτιας : ΄΄Μπλοκο ¨¨ του Ελεγκτικου στην παραχώρηση των ιαματικών πηγών Θερμών -¨¨Κρύφτηκε ΄¨¨η αντιπολίτευση

 


 

 Σε γεφύρι της Αρτας εξελίσσεται η παραχώρηση των ιαματικών πηγών Θερμών Νιγρίτας .Οπως έκανε γνωστο ο δήμαρχος Βισαλτιας μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο το ελεγκτικό συνέδριο δεν ενέκρινε την Σύμβαση της απευθείας παραχώρησης από  την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου του τουριστικού ακινήτου «Ιαματικές Πηγές Νιγρίτας» προς τον Δήμο Βισαλτίας.Η συμβαση προβλέπει ο Δήμος θα προχωρήσει με δικές του δαπάνες στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, αδειοδοτήσεων και έργων αναβάθμισης της σπουδαίας αυτή υποδομής. Η διάρκεια παραχώρησης ορίζεται σε 25 έτη από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ το περιθώριο υλοποίησης του σκοπού της σύμβασης είναι πέντε (5) έτη.Ενώ θα καταβάλλει ετήσιο μίσθωμα στο δημόσιο . 

Εντύπωση προκαλεί η αφωνία της αντιπολίτευσης  . Ένα έργο που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής και που το προσωρινό μπλοκάρισμα στην υλοποίηση του δεν είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής απαιτείται κοινή συστράτευση όλων. .Και δεν προσφέρεται για μικροπολιτική με στόχο την αποκόμιση πολιτικού κέρδους ενόψει των εκλογών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.