Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Λίγο πριν την πολιτική αποστρατεία

 




Δεν ξέρω αν η τύχη εγκατέλειψε τον Στέφανο Φωτιάδη μετά το 2006, χρονιά που εκλέχθηκε νομάρχης η έχασε το πολιτικό του αισθητήριο .Είτε το ένα είτε το άλλο η πολιτική του καριέρα ακολούθησε από το 2010 καθοδική πορεία .Και αν μπορεί να επικαλεστεί την τύχη στην περίπτωση των εκλογών του 2014 όταν έχασε στα πέναλτι για χούφτα ψήφους .Μετά το 2019 οι λάθος επιλογές του είναι αυτές που τον έβαλαν στον δρόμο της πολιτικής αποστρατεία 

1ον. Αν δεν είχε σπεύσει να ταυτιστεί με την παράταξη Χρυσάφη τα γεγονότα δείχνουν ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει τον Δήμο.Αν και 4η φορά με τις καλύτερες προοπτικές .Η πολιτική του εμμονή με τον Πέτρο Αγγελίδη , τον οδήγησε στην επιλογή της απόλυτης στήριξης της Συμμαχίας .Σήμερα που το απέναντι από τον Χρυσάφη γήπεδο είναι άδειο δεν μπορεί να μπει να παίξει γιατι μόνος του πήρε ( πολιτικη ) κόκκινη κάρτα.

2ον .Η επιλογή του να ακολουθήσει τον δρόμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής δια της υποψηφιότητας του στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Σύριζα .Δεν του βγήκε ( χωρίς να φταίει ο ίδιος ) .Αν και είχε πάρει υποσχεσεις οτι θα υπήρχε ρόλος στον β βαθμό αυτοδιοίκησης έσπευσε μετα το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Μαιου .Να κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνσή ότι κόβει τις όποιες γέφυρες με τον Σύριζα εμφανιζόμενος στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ .Όπου βέβαια ( εντος του ΠΑΣΟΚ )δεν είναι και πολύ θετικό το κλίμα .

Πλέον ο Οκτώβριος απέχει μόλις 3 μήνες .Από το υπάρχον πολιτικό προσωπικο στον δήμο Σερρών κάποιοι θα ανανεώσουν την θητεία τους και κάποιοι άλλοι θα οδηγηθούν στην πολιτική αποστρατεία. Στην δεύτερη ομάδα  ανήκει και ο κ Φωτιάδης . Είτε είναι είτε δεν είναι επιλογή του 

ΥΓ : Φήμες οτι μπορεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .Τις αφήνουμε ασχολίαστες

2 σχόλια:

  1. Ας κατέβει υποψήφιος με τον Χρυσάφη.. Οσο έχει ακόμη κενές θέσεις.. Ή με την Βαρβάρα βρε αδερφέ. Για Τερζή δεν το βλέπω,αφου δεν θα κατέβει τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικός με τεράστια εμπειρία και γνώση που θα μπορούσε να έχει συνέχεια αλλά η συμπόρευση με τον Χρυσάφη τα έσβησε όλα.Το λάθος του αυτό θα τον κυνηγά τα επόμενα χρόνια της ζωής του και θα περάσει στην ιστορία ως ο χειρότερος αυτοδιοικητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.