Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Συμμαχία Σερραιων : Ανακοινώσεις υποψηφίων

 

 
 
 
 
Τις υποψηφιότητες της κ   Εβελίνας Προσηλιακού και της Νικολέττας Ντέκα ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας Σερρών .
Το καλωσόρισμα του επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφη στις δύο κυρίες 
 
 
 
Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σε εμπιστεύονται και να συμπορεύονται μαζί σου νέοι, δυναμικοί και ορεξάτοι άνθρωποι!
Εκπροσωπώντας τη νεότερη γενιά, η Εβελίνα Προσηλιακού δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ως υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Σερρών!
Η Εβελίνα είναι τριτοετής φοιτήτρια «Πολιτικών Επιστημών» στο ΑΠΘ ενώ από μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική. Η αγάπη της για τις Σέρρες την ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά!
Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και προτάσεις, ώστε να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας προς τους Σερραίους πολίτες.
Εβελίνα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Η παράταξη μας συνεχίζει να δυναμώνει!
Σήμερα, ανακοινώνουμε ακόμη ένα νέο και εξαίρετο μέλος της αυτοδιοικητικής μας οικογένειας, τη Νικολέττα Ντέκα , η οποία θα είναι υποψήφια σύμβουλος μαζί μας στην Τοπική Κοινότητα Σερρών.
Η Νικολέττα είναι μητέρα τριών παιδιών, υποψήφια Διδάκτωρ «Οικονομικών Επιστημών», με Μεταπτυχιακές σπουδές στη «Χρηματοοικονομική Λογιστική & Διοίκηση» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στην «Ελεγκτική Λογιστική».
Εργάζεται ως υπεύθυνη του Τμήματος Μισθοδοσίας σε Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης(ΟΤΑ) ενώ επί δεκαπέντε(15) ολόκληρα χρόνια διατηρούσε λογιστικό γραφείο.
Είναι βέβαιο ότι με τις γνώσεις, τη δημιουργική και θετική της σκέψη θα βοηθήσει τα μέγιστα και θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια, που όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε για την οικοδόμηση ενός φιλικού, λειτουργικού και ανθρώπινου Δήμου Σερρών.
Νικολέττα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !

 

1 σχόλιο:

  1. Φιλαράκια του Serresbomb, γιατί δεν δημοσιεύετε και την υποψηφιότητα της Θεμιστοκλέους (κόρη του Σοφοκλή Θεμιστοκλέους) που είναι και ειδικός συνεργάτης του Χρυσάφη; Μήπως για να μην φαίνεται, ότι ο φίλος σας Χρυσάφης βάζει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλα τα ρουσφέτια του δηλαδη, ειδικούς συνεργάτες, covid, κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.