Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Σέρρες : Τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης τίτλων σπουδών της ΑΣΠΑΙΤΕ

 


 

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 η πρώτη χρονιά λειτουργίας των τμημάτων, Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και του  Προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική & τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ Σερρών για το Ακαδημαϊκό έτος 2022-23, με την τελετή ορκωμοσίας  και επίδοσης των τίτλων σπουδών.

Ο Συντονιστής του τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ Σερρών Στέλιος Ρίζος  Ευχαρίστησε θερμά:

Τη διοίκηση του Πανεπιστημίου της ΑΣΠΑΙΤΕ, του Σερραίου στην καταγωγή προέδρου της κ. Χατζαράκη Γεωργίου, του αντιπροέδρου της κ. Πανέτσου Σπύρου και της επιστημονικά υπεύθυνης κ. Σωτηροπούλου Αναστασίας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Τον Δήμο Σερρών και του κ. Δημάρχου κ. Χρυσάφη προσωπικά για την συνεργασία και την στήριξη του.

Την Περιφερειακή διεύθυνση Σερρών με τις υπηρεσίες της και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο Παναγιώτη για την ανταπόκρισή του όποτε χρειάστηκε.

Το  4ο ΓΕΛ Σερρών και την διεύθυνσή του , κυρίως στην αρχή, για τη συνεργασία και την διευκόλυνση.

Τους εξαιρετικούς συνεργάτες διδάσκοντες εκπαιδευτικούς.

Την γραμματεία της ΑΣΠΑΙΤΕ με ιδιαίτερη μνεία στην κ. Παπαγεωργίου Κατερίνα.

Τους προμηθευτές μας για την συνεργασία τους. Στήθηκε εκ του μηδενός το γραφείο της γραμματείας και εξοπλίστηκαν όλες οι αίθουσες διδασκαλίας με τα απαραίτητα εποπτικά μέσα.

Ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς όλους τους εκπαιδευόμενους σπουδαστές/στριες για την συνεργασία, την υπομονή και την ευγένεια τους.

«Θερμά Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και το αίσιο τέλος αυτής. Σήμερα αποφοιτούν  212 σπουδαστές και σπουδάστριες του τμήματος ΕΠΠΑΙΚ και 26 του τμήματος ΠΕΣΥΠ. Αριστεύσαντες σχεδόν στο σύνολό τους και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Είμαστε νεοσύστατο επαρχιακό τμήμα με τους περισσότερους σε αριθμό σπουδαστές και σπουδάστριες. Ξεπεράσαμε όσες δυσκολίες παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Στο Πανεπιστημιακό έτος 2023-24 θα λειτουργήσουν τα ίδια τμήματα δηλ. 6 τμήματα ΕΠΠΑΙΚ των 40 σπουδαστών/στριων και ένα τμήμα ΠΕΣΥΠ με 40 σπουδαστές/στριες.  Οι  αιτήσεις  αρχίζουν άμεσα.»

https://sertharros.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.