Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Χρυσή η ομάδα 4Χ100 του Γ.Σ. Σέρρες 93 - Ασημένια η Ελληνούδη, Χάλκινη η Κουκνάκου του ΟΦΚΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

 




Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 του Γ.Σ. Σέρρες 93 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου K18 που διεξάγεται στην Πάτρα το διήμερο 1-2 Ιουλίου 2023.


Οι αθλητές του Χρήστου Παπίτσα,  Κωνσταντίνος Καϊμακάμης, Ιωάννης Τασκούδης, Χρήστος Δρογαλάς και Στράτος Ζελίδης κάνοντας χρόνο 43’’.45 τερμάτισαν πρώτοι και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Στην 2η θέση ο  ΑΟ Ερμής με 43’’.54 και στην 3η το ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών με 43’’.63.

 Συνεχίζονται οι σερραϊκές επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξάγεται στην Πάτρα το διήμερο 1-2 Ιουλίου 2023. Την 1η ημέρα των αγώνων την δεύτερη θέση στο άλμα εις ύψος κατέκτησε η Δέσποινα-Δανάη Ελληνούδη (ΟΦΚΑ Σέρρες) αφού στον τελικό του αγωνίσματος πέρασε το 1,70μ με την 1η προσπάθεια, ενώ στην συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,74μ. 

 

Σε δηλώσεις στο anexartitos.gr η Δέσποινα-Δανάη Ελληνουδη είπε: Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Υπολόγιζα μια πολύ καλύτερη επίδοση και ίσως ένα ρεκόρ. Παρ’ όλα αυτά έχω έναν τελευταίο αγώνα και ευελπιστώ να γράψω μια καλή επίδοση που να αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μου.

Την 1η θέση κατέλαβε η Νικολέτα Μιχαηλίδου (Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 1,80μ, ενώ την 3η θέση από κοινού οι Ελισάβετ Παπαδάκη (Ελ.Βενιζέλος) και η Αθανασία Ζαφείρη (ΓΣ Λαμίας) με 1,65μ.

 Στα αξιοσημείωτα του αγωνίσματος, η σερραία αθλήτρια πέρασε όλα τα υψη με την 1η προσπάθεια (1,55μ, 1,60μ, 1,65μ, 1,70μ)

 

Στα 2.000μ φυσικά εμπόδια (steeple) η Ελένη Κουκνάκου (ΟΦΚΑ Σέρρες) κάνοντας ρεκόρ περιόδου τερμάτισε στην 3η θέση με χρόνο 7’:15’’.84 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ιωσήφ (Άκη) Παρασκευόπουλος (προπονητής Ελένης Κουκνάκου) σε δηλώσεις του στο anexartitos.gr είπε

 

Μεγάλη επιτυχία για ένα κορίτσι που ξεκίνησε μόλις πέρυσι τον στίβο αγωνιστικά. Βελτίωσε κατά πολύ το ατομικό της ρεκόρ και έδειξε ότι στο μέλλον θα κάνει πολύ καλύτερα πράγματα

Στην 1η θέση η Βερονίκη Μπουγά (ΑΟΣ Λούης Κορυδαλλου) με χρόνο 6’:57’’ και στην 2η θέση η Ιωάννα Σταματοπούλου (Πανιώνιος) με χρόνο 7’:08’’

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα και αναμένονται νέες επιτυχίες από τους σερραίους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στους αγώνες.

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.