Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Η υπενθύμιση της ημέρας : Τώρα είναι αργά κ Αβραμάκη

 


 

 Με πολλές αιχμές πιθανόν και προς την Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία σχολιάζει ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Αβραμάκης τα όσα είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας .Μονο που αγαπητέ κ Αβραμάκη πλέον είναι αργά .Γιατι το κακό αν θες να το αποφύγεις μιλάς πριν να συμβεί. Μετά είναι απλά διαπιστωσεις που λίγους πλεον αγγίζουν

Η ανάρτηση τουκ Αβραμάκη

Όποιος διάβασε την εισήγηση του Dionisis Temponeras σήμερα στην Π.Γ μπορεί να καταλάβει και τους λόγους της εκλογικής συντριβής στις εκλογές της 21ης Μαΐου και της 25ης Ιουνίου, ενα γραφειοκρατικό κόμμα παραγόντων και μηχανισμών αποκομμένο από την κοινωνία και τις ανάγκες της, μία κομματική ελίτ που την ενδιέφερε απλώς η κομματική καρέκλα , που προωθούσε ανθρώπους του περιβάλλοντος τους με κριτήριο τις τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος ,τις προσωπικές σχέσεις και την κομματική επετηρίδα. Άξια στελέχη παραγκωνίστηκαν για να εχουν θέση και να επιβιώσουν πολιτικά στελεχη με κομματικά ένσημα, για να προωθηθούν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος κομματικων παραγόντων.
Δυστυχώς συν Αλέξη ήσουν πολυ συναισθηματικός για να κάνεις το αυτονόητο μετά τις εκλογές του 2019, να γκρεμίσεις το μαγαζί και να το ξαναχτίσεις με νέα και γερά θεμέλια. Ακομη θυμάμαι κάποιες συζητήσεις στο κυλικείο και στο εντευκτήριο της βουλής με συντρόφους(κατά βάση νέους σε ηλικία αλλά και άλλους με κοινοβουλευτική εμπειρία), μετά από καθε άστοχη δήλωση, μετά από καθε διαφοροποίηση απο την κομματική γραμμή σε κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες, μετά από κάθε γκέλα και κάθε αυτογκόλ στελέχους του κόμματος, που λέγαμε χαριτολογώντας μεταξύ σοβαρού και αστείο "ΑΛΕΞΗ ΡΙΧΤΟ" κατά παράφραση της ατάκας "ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ". Δυστυχώς Πρόεδρε δεν το έκανες τότε και το πληρωσες σήμερα. Εσύ ανελαβες τις ευθύνες σου, όλοι αυτοι που σε περιστοίχιζαν, που σε συμβούλευαν, που σε οδηγησαν σε αυτη την συντριβή και την παραίτηση γιατί ειναι ακόμη στη θέση τους? θα αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα παραιτηθούν ή ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους και να μετατοπίσουν τις ευθύνες τους αλλού?
Υ.Γ: Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους νεοεκλεγέντες απο την Π.Γ, αγαπημένους(ες) και άξιους(ες) συντρόφους(φισσες). Σωκράτη Φάμελλο (Πρόεδρο της Κ.Ο) , Όλγα Γεροβασίλη (Αντιπρόεδρο της Βουλής), Διονύση Καλαματιανό (Γραμματέα της Κ.Ο) και Νίκο Παππά, Θεοδώρα Τζάκρη και Νάσο Ηλιόπουλο(Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους). Κλείνω με την επισήμανση ότι το κεφάλαιο Διονύσης Τεμπονέρας πρεπει να διαφυλαχθεί και να αξιοποιηθεί κομματικά και πολιτικά.

2 σχόλια:

  1. Καλά κάνετε με την υπενθύμιση.
    Είναι τελείως ξεχασιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτέρη εσύ τα λες αυτά ?? Πρόσεξε μην πέσει κανένας πολυέλαιος στις εκκλησίες που πηγαίνεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.