Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο χρόνος πιέζει αφόρητα

 


 

35 και μια εως την 31η Αυγούστου  όπου εκπνέει η προθεσμία για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικες εκλογές του Οκτωβρίου. Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι στην ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του Βασίλη Τερζη  τρεχουν να προλάβουν , καθώς απέχουν πολύ ( αριθμητικά )  από τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων .Το αν τα καταφέρουν ή οχι θα δείξει ο χρόνος .Πάντως και να μην τα καταφέρουν μου ψιθύρισε ο σμπίρος στην εκλογές θα συμμετέχουν .Το πως αρνήθηκε να μου το πει προς το παρον

1 σχόλιο:

  1. Φτάνει ρε παιδιά τόσο πολιτικό μπουλινγκ σε όλους τους αντιπάλους του Χρυσάφη. Εντάξει, ξέρουμε ότι είστε το γραφείο τύπου του Χρυσάφη και πρέπει να κάνετε την δουλειά σας, αλλά το παρακάνετε. Δεν είναι κακό κάποιοι δημότες να θέλουν να ασχοληθούν με τα δημοτικά πράγματα, αλλά να μην θέλουν να είναι μαζί με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.