Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Δημοσκόπηση - Δήμαρχος από την Α Κυριακή ο Αλέξανδρος Χρυσάφης

 


 

Αμφίρροπη «μάχη» στους δήμους Θεσσαλονίκης και Βέροιας και επανεκλογή των νυν δημάρχων σε Σέρρες και Κατερίνη καταγράφει η δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr, που διεξήχθη από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου σε δείγμα 1874 ατόμων.

 στο δήμο Σερρών, ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης φαίνεται να εκλέγεται από τον α΄ γύρο με 45,6%, με την βασική του αντίπαλο Βαρβάρα Μητλιάγκα να μένει στο 26%.

 



 ΠΗΓΗ : https://www.aftodioikisi.gr

 

4 σχόλια:

  1. Αν είναι αληθινή η δημοσκόπηση, τότε οι Σερραίοι δημότες πρέπει να προσέξουν πολύ στις δημοτικές εκλογές. Θα είναι μεγάλο λάθος και άδικη ή επανεκλογή του Χρυσάφη, ενός άπρακτου, ανεπαρκή και θεατρίνου δημάρχου που δεν έχει να δείξει κανένα ορατό δικό του έργο, παρά μόνον λουλούδια και έναν πακτωλό χρημάτων με απευθείας αναθέσεις. Αν επανεκλεγει ο Χρυσάφης η επόμενη δημαρχιακή θητεία θα είναι πολύ χειρότερη. Την ευθύνη ασφαλώς την έχουν οι Σερραίοι δημότες. Οι Σερραίοι δημότες έχουν πλέον την δυνατότητα να επιλέξουν άλλον Δήμαρχο η Δημαρχίνα. Οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι Σερρών είναι κατά πολύ καλύτεροι από τον Χρυσαφη. Δεν υπάρχει δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώνυμο τρολάκι... εσύ φοβάσαι να γράψεις επώνυμα ποιον υποψήφιο Δήμαρχο στηρίζεις και κάνεις υποδείξεις στους Δημότες των Σερρών, ποιον θα ψηφίσουν?
      Μην μας το κάνεις σαν τους Ζαίους, που λένε ότι παραπλανήθήκαμε εμείς, που ψηφίσαμε τη ΝΔ.
      Σε πληροφορώ ότι η Δημοσκόπηση είναι υπαρκτή και αληθινή, γιατί είχα λάβει και εγώ μέρος, σε αυτό το λινκ. Τώρα αν η πραγματικότητα δεν σου αρέσει.... δε φταίμε εμείς.
      https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/kentriki-makedonia-dimoskopisi-aftodioikisi-gr-machi-sti-thessaloniki-poioi-dimarchoi-epaneklegontai-pinakes/

      Διαγραφή
  2. Κύριε Λαζαρίδη πόσες φορές πάτησες link; Πολύ σοβαρή δημοσκόπηση ήταν αυτή. Να μπορεί να χτυπά κάποιος link 10 και 20 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είμαι εγώ αγαπητέ μου, που θα σου χαλάσω το όνειρο...
      27% Χρυσάφης, 30% Μητλιάγκα, 27% Τερζής και 16% Αριάδνη. Συμφωνούμε?
      Κυριακή κοντή γιορτή και υπομονή μέχρι την 08-10-2023.
      Αλλά επιμένω φίλε μου, πως μπορεί να τραβήξει μπροστά ένας υποψήφιος Δήμαρχος, όταν οι υποστηρικτές του καλή ώρα σαν εσένα, δεν έχουν το θάρρος να βγουν επώνυμα και να τον βοηθήσουν....
      Δημοκρατία έχουμε, δεν φακελώνονται πλέον οι πολίτες, εκτός αν η ανωνυμία υποκρύπτει ιδιοτέλεια, για να θάβουμε κρυφά και να τα έχουμε με όλους καλά.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.