Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Με στόχο το 300+ οι Σύμμαχοι


 

 

 

 Ακόμη μια υποψηφιότητα συμβούλου  ανακοίνωσαν οι Σύμμαχοι .

Το καλωσόρισμα του Αλέξανδρου Χευσάφη στο νέο μέλος τον κ Μάρκο Τσακρακλίδη

Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Μάρκου Τσακρακλίδη με την παράταξή μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου!
Ο Μάρκος Τσακ. διατηρεί εδώ και 17 χρόνια μεσιτική επιχείρηση στην πόλη των Σερρών ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του Τμήματος «Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού» του ΤΕΙ Κοζάνης και αυτή τη στιγμή παρακολουθεί στο Πανεπιστήμιο της Φλώρινας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σχετικό με τις «Επιστήμες της Αγωγής και την Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Διά Βίου Κατάρτιση και Επιμόρφωση».
Ένας πολυπράγμων νέος άνθρωπος, που ενστερνίζεται τις αρχές και τις αξίες της «Συμμαχίας Σερραίων».
Ενεργό μέλος εδώ και χρόνια στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Σερρών(ΣΕΑΝΣ) και μάλιστα με θέση ευθύνης στα ευαίσθητα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας.
Φιλοδοξεί μέσα από τις ιδέες και τις προτάσεις του να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου μας.
Έχει και το δυναμισμό αλλά και τη θέληση για να συνεχίσουμε μαζί το κοινό όραμά μας για τη μεταμόρφωση του Δήμου Σερρών!
Μάρκο, καλώς ήρθες στη «Συμμαχία Σερραίων» και Καλή Επιτυχία !

1 σχόλιο:

  1. Όσους και να πάρει ο Χρυσάφης δεν σώζεται. Οι Σερραίοι δημοτες έχουν αρνητική άποψη για τον Χρυσάφη και πολύ δικαιολογημενα. Οποια επικοινωνιακα τρυκ και αν εφεύρει δεν πρόκειται να ξεγελάσει τους Σερραίους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.