Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Who will dance better???? ,,,,,,, 3+1 γαλάζιοι εμφύλιοι

 


 

 

Μέρες ευφορίας και χαράς ζουν στην Σερραικη γαλάζια πολυκατοικία μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου .Το αποτέλεσμα τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά ( το 4ο υψηλότερο ποσοστό της ΝΔ πανελλαδικά ) ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό αν  και την χαρά σκίασε ( λόγω εκλογικού νόμου η απώλεια δύο βουλευτικών εδρών ) .Σε λίγες μέρες πέφτει και η αυλαία των δεύτερων εθνικών εκλογών και από την επομένη αρχίζουν τα δύσκολα. Καθώς  η ημερομηνία των αυτοδιοικητικων εκλογών απέχει κάτι περισσότερο  από 100 ημέρες .

Στους από τους 7 δήμους  και την περιφέρεια έχουμε γαλάζιους εμφυλίους .

Στην Σιντική και οι τρεις υποψήφιοι  ( Δομουχτσίδης, Τάτσιος και Παναγιωτίδης ) προέρχονται από την γαλάζια πολυκατοικία.

Στον δήμο Αμφίπολης Κώστας Μελίτος και Στέργιος Φράστανλης συνθέτουν το 2ο γαλάζιο δίδυμο

Γαλαζια μονομαχια θα έχουμε και στον δήμο Βισαλτιας όπου αντιμετωποι θα τεθουν ο Θανάσης Μασλαρινος και η Βανα Πλιάκου

Τέλος εμφύλιο επι της ουσιας θα έχουμε και στην παράταξη Τζιτιζκώστα. Αφού όλοι οι υποψήφιοι γνωρίζουν οτι  έπαθλο υπάρχει μόνο για αυτόν που θα εκλεγεί πρώτος ( αντιπεριφερειάρχης ).

Η κομματική οργάνωση και οι βουλευτές όσο και να θέλουν  να μην εμπλακούν δεν θα μπορέσουν να το αποφύγουν. 

Το θεμα είναι ποιος  από τους υποψηφίους δημάρχους και από τους βουλευτες θα χορέψει καλύτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.