Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Π.Ε Σερρών : Νύχτα θρίλερ για την κατανομή των εδρών - Δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

 

 


 

 Ζυγώνουν οι εκλογές της 21ης Ιουνίου και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθημερινά οτι το σκηνικό μεταβάλλεται .Σύμφωνα  λοιπόν με τα ευρήματα σε ότι αφορά την ΠΕ Σερρών Οι μόνοι που μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς είναι ο Κωστας Καραμανλης και ο Τάσος Χατζηβασιλειου. Ο ¨¨σίγουρος  ¨¨Κώστας Μπουμπας ( παρα τον μεγάλο αριθμό ψήφων ( για τα δεδομένα του κόμματος ) στην ΠΕ Σερρών. Θα περιμένει να δει αν το κόμμα του καταφέρει να μπει στην βουλή. Αφού οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν να βρίσκεται οριακά στο 3% .Καθώς Κασιδιάρης, ΝΙΚΗ ,κόμματα Εμφιετζογλου και Λατινοπουλου κλέβουν ψήφους .Και δεν έχει και πολύ περίσσευμα. Μόλις 80.000 ψήφοι  χωρίζουν το κόμμα από την ζώνη του υποβιβασμού .

Η ΝΙΚΗ έρχεται με φόρα για να μπει στην βουλή αλλα θα πρέπει να ανέβει αρκετά σε ψήφους στην ΠΕ Σερρών .

Κώστας Καρπουχτσης και Μιχάλης Τζελεπης καλούνται να κρατήσουν τους ψήφους των κομμάτων τους στα ίδια επίπεδα τουλάχιστον .Διότι πλέον έχουμε αλλο εκλογικό σύστημα και οι έδρες των δύο κομμάτων θα μειωθούν .

Τέλος Φωτεινή Αραμπατζη θα αναμένουν ( το κόμμα τους θα πάρει τουλάχιστον 15 έδρες επιπλέον ) που θα κάτσει η μπίλια.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν το φως της δημοσιότητας.     Με την κατανομή των εδρών ανα νομο πανελλαδικά .

Όλοι προεξοφλούν οτι η ΝΔ θα πάρει την 3η έδρα στην ΠΕ Σερρών . Αυτοί που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Μπουμπας αν το κόμμα του δεν μπει στη βουλη. Και ο Κώστας Καρπουχτσης γιατι το κόμμα του θα χάσει λόγω εκλογικού νόμου 15 με 20 έδρες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.