Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Κοίτα να μαθαινεις : Οι σύντροφοι συνεχίζουν απτόητοι

 




 Δεν φαίνεται να πτόησε το ιδιαίτερα άσχημο ( εκλογικά  και ποσοστιαία αποτέλεσμα ) τους Σερραίους συντρόφους της κομματικής οργάνωσης του ΜεΡΑ25 25 οι οποίοι με ανακοίνωση τους μας υπόσχονται οτι θα επιστρέψουν σύντομα .Γιατι έχουμε αυτοδιοικητικες εκλογές και ευρωεκλογές

 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δώσαμε έναν αγώνα στο νομό Σερρών αλλά και σε όλη την Ελλάδα, υπερασπιζόμενοι την Πλουραλιστική, Οικολογική, Ενωτική & Ανιδιοτελή Αριστερά.
Η μη είσοδος του ΜέΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στη Βουλή είναι μία αποτυχία, αλλά η ακόμα μεγαλύτερη αποτυχία προκύπτει από την αδυναμία μας να μετατρέψουμε την δεκαετή αντίσταση στην μνημονιακή καταστροφή σε προοδευτικό μέτωπο και να αποτρέψουμε την μετατροπή της οργής σε Ακροδεξιό ρεύμα.
Όμως ήδη ξεπεράσαμε το σοκ και από αύριο κιόλας ανασυντασσόμαστε γιατί έχουμε μπροστά μας τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου και τις Ευρωεκλογές του 2024.
Θεωρούμε ότι ο λαός μας και η ελληνική βουλή έχει ανάγκη το ΜέΡΑ25-συμμαχία για τη ρήξη, παρά την πρόσφατη ετυμηγορία του.
Τίποτα βέβαια δεν χάθηκε οριστικά.
Αρκεί να υπενθυμίσουμε τον Σεπτέμβρη του 2009 – τότε που εκλέχτηκε μια συστημική κυβέρνηση με 44% αλλά μέσα σε μερικούς μήνες κατέρρευσε το σύστημα ολόκληρο κάτω από το βάρος των χρεών και των ψεμάτων του.
Νέο καθήκον μας είναι να προετοιμαστούμε συλλογικά και οργανωτικά και να είμαστε δίπλα στο λαό και δίπλα στα κινήματα στις δύσκολες στιγμές που είναι απολύτως σίγουρο ότι έρχονται.
Ευχαριστούμε όσους μας στηρίξατε και μας ψηφίσατε. Εμείς, τα μέλη και τα στελέχη του ΜέΡΑ25, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε με πείσμα, για να βάλουμε φραγμό στα σχέδια που ετοιμάζονται, αλλά και για να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση της αγωνιστικής, ανυπότακτης, ενωτικής αριστεράς. Ευχαριστούμε όλους και όλες που
αγωνίστηκαν μαζί μας στο νομό Σερρών και δηλώνουμε παρούσες και παρόντες στις μάζες που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.