Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Σειρά συναντήσεων και επισκέψεων από κλιμάκια του κόμματος

 


 

 

 

 

Την Παρασκευή 9 Ιούνη:

·        Στο νοσοκομείο Σερρών, συναντήθηκε με συμβασιούχους εργαζομένους  και τη διοίκηση του σωματείου τους, ο υποψήφιος Βουλευτής, Βελιώτης Χαράλαμπος.

·        πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις Σέρρες με εργαζομένους της πόλης και ομιλητή τον υποψήφιο Βουλευτή Δίμηζα Πέτρο.

·        στη Μαυροθάλασσα, περιόδευσε σε καταστήματα και γειτονιές του χωριού, ο Σερέτης Στέργιος, στέλεχος του ΚΚΕ.

 

Το Σάββατο 10 Ιούνη:

·        Το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλείς τους: Δίμηζα Πέτρο και Άντζιου Αννα (επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο), περιόδευσε σε χωριά του δήμου Αμφίπολης και συγκεκριμένα σε Πρώτη,  Κορμίστα, Ν. Μπάφρα και Συμβολή. 

·        στη Νιγρίτα, κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλείς τους Βελιώτη Χαράλαμπο (υποψήδιο Βουλευτή) και Παπακώστα Δήμο (εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης), περιόδευσε στην αγορά και σε τοπικά καταστήματα της Νιγρίτας.

·        Το απόγευμα, ο Δίμηζας Πέτρος πραγματοποίησε σύσκεψη στην Αναστασιά με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ν. Ζίχνης.

·        η υποψήφια Βουλευτής Σιδέρη Ξένια, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, επισκέφτηκε χωριά του δήμου Σερρών (Σκούταρι, Κωνσταντινάτο, Αγιά Ελένη και Κάτω Καμήλα).

 

Την Κυριακή 11 Ιούνη:

·        η υποψήφια Βουλευτής Τούσκα Έλενα, περιόδευσε στο πάρκο Δορυλαίου και σε γειτονιές της περιοχής.

·        Η Σιδέρη Ξένια, περιόδευσε σε γειτονιές της Παναγίτσας και Καλκάνη.

·        Η Μπρούντζιου Ζωή, στέλεχος του ΚΚΕ, πραγματοποίησε σύσκεψη στο Μαυρόλοφο. Στη συζήτηση  συμμετείχε και ο Στεφανόπουλος Γιάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Ν Ζίχνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.