Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Αντιδήμαρχε έχεις συστημένο

 



 

 

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπενθυμίζουν στην δημοτική αρχή οτι << 7 χρόνια χωρίς παιδική χαρά,,64 παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου >>

Στην ανάρτηση των κατοίκων έσπευσε να απαντήσει ο καταγόμενος από το χωριό κ Βασίλης Χρυσανθιδης . Ο οποίος με την απάντηση του μας δίνει την εντύπωση οτι βρίσκεται στην κυβέρνηση άλλου δήμου .Καθώς αναφέρει οτι κατέθεσε έγγραφο με τα προβλήματα του χωριού στην τεχνική υπηρεσία από τις 27 Απριλίου και δεν πήρε απάντηση.Ενώ όπως σημειώνει ενημέρωσε και τον δήμαρχο .

Οταν λοιπόν ο αντιδήμαρχος δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις ( οχι λύσεις ) 

 τότε τι μπορει να περιμένουν οι δημότες

Η απάντηση Χρυσανθίδη

 Βασίλης Χρυσανθίδης

 Aπό 27.04.23 κατέθεσα ως αντιδήμαρχος έγγραφο για το θέμα αυτό όπως και για πολλά άλλα προβλήματα που έχει το χωριό και χρονίζουν στην δ\νση Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ενημέρωσα και τον Δήμαρχο πιστεύω να έχουμε απάντηση για το χρονοδιάγραμμα, θα το παλέψουμε όσο μπορούμε να γίνει ποιό σύντομα το γνωρίζουν όλοι στον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.