Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Νέες υποψηφιότητες με τους Συμμάχους

 

 
 
 
Δυο νέους υποψηφίους με την Συμμαχία Σερραίων ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ Αλέξανδρος Χρυσάφης .
Είναι οι κκ Αναστασιάδης και Γασπαρίδης . Διαβάστε το έγραψε ο κ Χρυσάφης ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητες :
 ...............
 
Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, που ένας νέος επιστήμονας, ενας νέος άνθρωπος, με φρέσκες ιδέες, αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια που κάνουμε για τη μεταμόρφωση του Δήμου Σερρών!
Σήμερα υποδέχομαι στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Κώστα Γασπαρίδη.
Ο Κωνσταντίνος Γασπαρίδης είναι Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα, ζει και εργάζεται στην πόλη των Σερρών και έλκει την καταγωγή του από τον Προβατά!
Ο Κώστας συστρατεύεται στον κοινό μας σκοπό και αποδεικνύει σήμερα εμπράκτως την αγάπη του για τον τόπο μας και τη διάθεσή του για ανιδιοτελή προσφορά!
Κώστα, καλώς ήρθες στην μεγάλη παράταξή μας!
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Καλωσορίζουμε τον Βασίλειος Αντωνίου Αναστασιάδης στην ομάδα μας, έναν δραστήριο πολίτη των Σερρών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης!
Η «Συμμαχία Σερραίων» ενισχύεται και δυναμώνει κάθε μέρα και πιο πολύ και είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης Αναστασιάδης μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου.
Ο Βασίλης είναι υιός του αείμνηστου πρώην Αντιδημάρχου Σερρών και επί 32 χρόνια από τους πρώτους σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου, Αντώνη Αναστασιάδη, μιας εμβληματικής προσωπικότητας της πόλης μας, που εκτός των άλλων υπήρξε και ο εμπνευστής του σήματος του Δήμου Σερρών!
Βασίλη, καλώς ήρθες στη «Συμμαχία Σερραίων» και καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.