Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Σύριζα Σερρών : Απάντηση Μιχάλη Καρτερου στον Apolitic

 




 Απάντηση στην ανάρτηση

Κοίτα να μαθαίνεις : Τα υποκριτικά ΄΄πολιτικά δάκρυα΄΄ του ΄΄Συριζαικού Δημοκρατικού Τόξου΄΄

 Δίνει ο συντονιστής της ΝΕ Σύριζα Σερρών κ Μιχάλης Καρτερος 

Η απάντηση του κ Καρτερου

 Στην πολιτική αλλά και στη ζωή γενικά δεν έχει σημασία κάποιες φορές τι λες απλά αλλά και ποιος τα λέει. Ο μονίμως ευρισκομένος πολιτικός φίλος του Σαμαρά και υπάλληλος του Σπυρόπουλου, στη συνήθη διατεταγμένη ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ υπηρεσία. Ο γνωστός " APOLITIC" και πάλι κτυπά. Γιαννάκη λένε ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Η δικιά σου σίγουρα είναι. Εσύ θα όφειλες, ως μαντρόσκυλο του Σαμαρά, να ξέρεις ποιος ηταν ο προνομιακός συνομιλητής της Χ.Α.. Μπαλτάκος αν ενθυμούμαι καλά λεγόταν στενός συνεργάτης του Σαμαρά και είστε του ιδίου απολύτως φυράματος.. Παρακαλώ τους υπεύθυνους του serresbomb να δημοσιεύσουν την παρούσα απάντηση. Σε διαφορετική περίπτωση με τον Γιαννάκη (Γ.Θ.), θα τα πούμε δημόσια και με ονοματεπώνυμο. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορεί κάθε κρυπτόμενος ανώνυμος προβοκάτορας να σπιλώνει χωρίς απάντηση, επαναφέροντας ανιστόρητες θεωρίες.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο λαός έχει πλέον και μνήμη και κρίση... Αλλά και αυτό το Google δεν χαρίζει κάστανα...
    Διαβάζουμε στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ κύριε Καρτερέ ότι ...
    Έχοντας την έγκριση του πρωθυπουργού,[6] ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας διέταξε τη διεξαγωγή αστυνομικών ερευνών σε γραφεία της ΧΑ την επομένη της δολοφονίας,[6][16] ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου συνέταξε με τη βοήθεια δύο δικηγόρων[6] και έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη μία επιστολή που αναφερόταν σε 32 περιστατικά στα οποία εμπλέκονταν μέλη της ΧΑ ζητώντας να ερευνηθεί η δράση της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης.Τρεις βουλευτές της ΧΑ, οι Παναγιώταρος, Μίχος και Κασιδιάρης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ προφυλακιστέοι κρίθηκαν, λόγω αντιφάσεων στις οποίες κρίθηκε ότι έπεσαν, οι βουλευτές Παππάς, Λαγός και ο αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος...Τον Ιανουάριο του 2014 κρίθηκαν προφυλακιστέοι τρεις ακόμα βουλευτές της ΧΑ, οι Ηλιόπουλος, Γερμενής... και το Φεβρουάριο του 2015 το συμβούλιο εφετών με πλειοψηφία 2-1 υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της εισαγγελικής πρότασης και με ένα βούλευμα 1109 σελίδων διέταξε την παραπομπή σε δίκη 69 ατόμων κατηγορούμενων με το άρθρο 187 του ποινικού κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης.
    ΜΕΤΆ ΑΝΈΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΈΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΎΡΙΣΚΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ Η ΔΊΚΗ... και ευτυχώς που στην συνέχεια με κυβέρνηση της ΝΔ βρέθηκε κατάλληλα αίθουσα και περατώθηκε η Δίκη και καταδίκη των Ναζιστών... . Η διεξαγωγή της δίκης ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2015 στο Α' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και ολοκληρώθηκε στις 22 Οκτωβρίoυ 2020 στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών.
    Συνέχισε εσύ να λες για Μπαλτάκους και πράσινα άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.