Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι στην απέναντι πλευρά

 



 Ανεβαίνει ο υδράργυρος στο προεκλογικό θερμόμετρο και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές ακομη περισσότερο .Για τους υποψηφίους βουλευτές των κομμάτων καλή η επιτυχία του κόμματος τους .Αλλά πρωτεύει η δικη τους προσωπική επιτυχία. Επόμενο τα συντροφικα μαχαιρώματα να είναι στην ημερήσια διάταξη .Όμως επειδη παίζουν στην ίδια ομάδα θα πρέπει να γίνονται διακριτικό .Εκτός και αν από τους απέναντι ιδεολογικούς χώρους υπάρχουν φίλοι που εξυπηρετήθηκαν και για να ξεπληρώσουν το γραμμάτιο είναι πρόθυμοι να παίξουν τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου και να αναλάβουν αυτοί τον βρώμικο ρόλο της λάσπης και της πολιτικής εξόντωσης  .

Οπότε το νου σας και σκαλίστε πιο βαθιά για να αναζητήστε τους λόγους γιατι τα λένε αυτοι που τα λένε


 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.