Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Κοιτα να μαθαίνεις : Καλη ως υποψήφια βουλευτής... άπειρη ως υποψήφια δήμαρχος

 


 

 

 Στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος δήμου Σερρών κ Βασίλης  Χρυσανθίδης.  Ο  αντιδήμαρχος ρωτήθηκε γιατι δεν στήριξε την υποψηφιότητα της  κ Μητλιάγκα  αν και ήταν στην ίδια παράταξη. Ο κ Χρυσανθίδης ανέφερε οτι η κ Μητλιάγκα αρχικά είχε εκφράσει την πρόθεση να είναι υποψήφια βουλευτής και όπως συνέχισε την θεωρούσε ως μια καλή υποψήφια .Ομως θεωρεί οτι δεν μπορεί να είναι υποψήφια δήμαρχος γιατι είναι άπειρη ακομη .

 

2 σχόλια:

  1. Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο.Ο Χρυσάφης πριν ξανά εκλεγεί δήμαρχος είχε θητεία τουλάχιστον 20 χρόνια στην ίδια θέση...όχι μόνο 4 χρόνια ως απλή σύμβουλος όπως η άπειρη Βαρβάρα."αιδώς Αργείοι"λωτοφάγοι,υποκριτές,καρεκλοκενταυροι.










    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλετε να μας πείτε εσείς και ο εκ μεταγραφής Χρυσανθίδης, ότι ο Χρυσάφης τον οποίο εκθειάζει ο μέχρι πριν έξη μήνες καθολικός επικριτής του είναι έμπειρος και ικανός?
    Είπαμε......
    Αν θέλετε το δημοσιεύεται, εκτός και αν αυτά τα σχόλια είναι μέσα στην συμφωνία να θάβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.