Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής

 


 

 

 

 Επειδή μαθαίνω οτι  κάποιοι Σερραίοι ¨¨πολιτικοί φίλοι ¨¨ του Κώστα Καραμανλη έχουν μια ανησυχία για να μην πω αγωνία αν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου .

Και Επειδή   ( με αφορμή την μη παρουσία του πρώην υπουργού στις εορταστικές εκδηλώσεις  για την 25η Μαρτίου )  αυτήν την αγωνία τους ¨΄φρόντισαν ¨¨   ... ¨¨ να την διοχετεύσουν ¨¨ και σε πανελλαδικά ΜΜΕ .Όπου φιλοξενήθηκαν ρεπορτάζ οτι διάχυτη είναι η αίσθηση στις Σέρρες οτι ο  κ Καραμανλης δεν θα είναι εκ νέου  υποψήφιος βουλευτής . Θα τους .......καθησυχάσω ενημερώνοντας τους οτι αυτό δεν ισχύει και ο κ Καραμανλής θα είναι ένας εκ των 7 υποψηφίων του ψηφοδελτίου της Σερραϊκής γαλάζιας πολυκατοικίας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές .Ας κάνουν λίγη υπομονή .Καθώς πολύ σύντομα ο πρώην υπουργός θα βρεθεί στις Σέρρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.