Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Βιωματικό σεμινάριο για γονεις


Στo πλαίσιο δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υλοποιώντας αιτήματα γονέων και σχολείων και θέλοντας να ενισχύσει τον ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά και συναρπαστικό γονεϊκό ρόλο, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών, υλοποιεί βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφορά και ρόλος της Οικογένειας».
Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής ηλικίας (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) και πραγματοποιείται σε 8 δίωρες – πρωινές - εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Το σεμινάριο ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και θα επαναληφθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω ύπαρξης πληθώρας αιτήσεων από γονείς.
Υπεύθυνη διεξαγωγής του σεμιναρίου η ψυχολόγος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών κυρία Φωτεινή Τσουκνίδα – Ανθουλάκη (μέλος του Δικτύου). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2321350353.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.