Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα καλύτερα ρουσφετια γίνονται στο ονομα του κορονοιου

 




 Ειπώθηκε από πολλούς την περίοδο της πανδημίας. Οτι  ο κορονοιος ήταν μεγάλο δώρο , καθώς πλήθος νόμων και διατάξεων ( προσλήψεις , προμηθειας , αγορές κ.λ.π ) που διέπουν την λειτουργία του κράτους και των οργανισμων τοπικής αυτοδιοίκησης ανεστάλησαν στο όνομα της αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας ( έτσι δεν αναφέρει το Π.Δ ?? ) .

Η πανδημία μπορεί να πέρασε άλλα μην νομίζετε οτι επιστρέψαμε στην κανονικότητα ( σε ότι αφορά την ισχύ νόμων και διατάξεων ) .Αφου αυτο το αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας είναι σε πολλές των περιπτώσεων σε ισχυ

 Μου μεταφέρει ο σμπίρος οτι ταγός .Προσέφυγε στην χρήση του <<αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημιας >> .Προκείμενου να συνεχίσει να θερίζει ....... οχι σανό πάντως .Βέβαια επειδη το θέμα ήταν κάπως μπερδεμένο χέρι βοήθειας έδωσε φίλος του πολιτικός από άλλο πολιτικό χώρο .

 


Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

1 σχόλιο:

  1. Στο όνομα του κορωνοιου, όχι μόνον έχουν κάνει πολλά ρουσφέτια, αλλά κατέλυσαν και τη δημοκρατία. Ένα παράδειγμα. Αχρηστευσαν τα δημοτικά συμβούλια και όλες τις αποφάσεις τις έπαιρνε η Οικονομική Επιτροπή. Υπαρχουν και άλλα παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.