Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις :Όταν το αυτονόητο γίνεται είδηση

 


 

Δυο μέρες και η είδηση που παίζει σχεδόν πρώτο θέμα στα  Σερραικα ΜΜΕ είναι οτι ο δήμος  Σερρών ξεκίνησε το κλάδεμα των δέντρων .Και να τα ρεπορτάζ και να οι δηλώσεις των αρμοδίων αντιδημάρχων και να και πλάνα για το πως τα κλαδεύουν .Όταν το αυτονόητο γίνεται είδηση και το ρουσφέτι υποχρέωση . Μάλλον χάσανε το δάσος κυνηγώντας το δέντρο

2 σχόλια:

  1. Είναι επόμενο. Η δημοτική αρχή Χρυσάφη δεν έχει να δείξει κανένα έργο δικό της και προσπαθεί να εμφανίσει ως έργα, το κλάδεμα ενός δένδρου, την τοποθέτηση ενός παγκακιου, την αντικατάσταση πλακιδίων σε πεζοδρόμια, την αντικατάσταση φωτιστικού σε μια πλατεία κλπ. Αλήθεια τι έγινε η προεκλογική υπόσχεση του Χρυσάφη για την υπογειοποίηση των δρόμων της πλατείας Εμπορίου, με κατασκευή και υπογείου πάρκινγκ; Και όμως ο κύριος αυτός με τυμπανοκρουσίες ζητά και πάλι την ψήφο του σερραϊκό λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινούν και τα μεγάλα έργα πνοής από την Δημοτική Αρχή του κ. Χρυσάφη μας όπως βλέπετε! Και από ότι μαθαίνω έρχονται κι άλλα μεγάλα έργα όπως: διαγραμμίσεις οδών, αποκατάσταση υλικών ζημιών σε παγκάκια, αντικατάσταση χαλασμένων κάδων σκουπιδιών (τμηματικά θα γίνει αυτό) και πολλά ακόμα.
    Ομορφαίνει η καθημερινότητά μας!
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.