Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Κάλεσμα Θ. Παφίλη για ενίσχυση του κόμματος στις κάλπες

 


 

 

 

Την κρισιμότητα των επερχόμενων εθνικών εκλογών επεσήμανε από τις Σέρρες , το μέλος της Κ.Ε , βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει το ΚΚΕ που παλεύει –όπως είπε- μαζί με τον λαό, ταγμένο να εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.

«Οι εκλογές είναι κρίσιμες και καλούμε το λαό να πάει στην κάλπη αξιοποιώντας τη δική του εμπειρία και η εμπειρία που έχει είναι τεράστια τα τελευταία χρόνια, γιατί αυτοί που σήμερα τσακώνονται και τσακώνονται για τα επιμέρους, γιατί στα βασικά συμφωνούν, εννοώ η ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια του Ελληνικού λαού» είπε χαρακτηριστικά .
Υποστήριξε ότι τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορούν να τα λύσουν και παρά τον καυγά που κάνουν , συμφωνούν σε όλα τα στρατηγικά θέματα και ακολουθούν την ίδια πολιτική. «Η συμφωνία τους αυτή φαίνεται π.χ ότι τα μισά νομοσχέδια της ΝΔ και πάνω, τα έχει ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το 75% τα έχει ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, τα προγράμματά τους δε , πέρα από φραστικές διαφοροποιήσεις είναι τα ίδια».

Ο λαός“, είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, “να σκεφθεί από τώρα την επόμενη ημέρα, που θα’ χει μια κυβέρνηση με νέα επίθεση – τώρα μπορεί να δώσουν προεκλογικά κάποια ψίχουλα -εάν θα υπάρξει ένας αντίπαλος που θα οργανώσει το λαό να σταματήσει την επίθεση, να περάσει σε αντεπίθεση για διεκδίκηση και να ανοίξει ο δρόμος για να αλλάξουν τα πράγματα. Παρά το γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο –αυτή τη περίοδο- από το Ν. Σερρών, τόνισε πως ζητήματα και προβλήματα που αφορούν το Νομό το ΚΚΕ τα αναδεικνύει και τα προωθεί κάνοντας και προτάσεις για την επίλυσή τους“.

Ο κ. Παφίλης απηύθυνε χαιρετισμό στη συνεστίαση που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ σε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα οικογενειακού κέντρου στον Αη Γιάννη Σερρών  το μεσημέρι της Κυριακης

 https://www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.