Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα Φωτιάδη

 


 

 Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  Σερρών το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου .Το τι θα γίνει στην παράταξη Φωτιάδη .Πιστεύουμε το ξεκαθάρισε ο επικεφαλης, ο οποίος σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης σε έντονο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου .Αναφώνησε οτι  έχει την τιμή να είναι ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο . Μονο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του κ Φωτιάδη .Σαφές το μήνυμα δεν νομίζετε ???? τι λέει και η Βαρβαρα Μητλιάγκα ???

2 σχόλια:

  1. Η Βαρβάρα προχωρά και σας τρομάζει. Ο Στέφανος πάει…. είναι παρελθόν. Τον κρατάτε στην επικαιρότητα μπας και κάνετε ζημιά στη Βαρβάρα, αλλά δεν θα σας βγει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει πολλά καρβέλια ακόμη να φάει η κυρία μητλιαγκα να φτάσει τον Στέφανο. Ποια η πορεία της που θέλει να ηγηθεί και συνδιασμου; Όνειρα έχουμε δικαίωμα όλοι να κάνουμε αλλά όχι να κοροϊδέψουμε τον Σερραικο λαό ότι μπορούμε να κυβερνησουμε. Με ποια στελέχη θα κυβερνήσει αν βγει μας είπε; 2 γυναίκες μόνες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.