Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Κοίτα να μαθαίνεις -Άνθρακες οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τις χαλαζοπτώσεις

 


 

Κοινοποιήθηκαν στους αγρότες τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τις χαλαζοπτώσεις του Ιουνίου του 2022 .

 Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νέας Ζίχνης κ Νταράκη τα ποσοστά είναι κατά πολύ μικρότερα από τις πραγματικές ζημιές

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Νταράκης  

 

Τα ποσοστά των πορισμάτων στα Δ.Δ ΔΡΑΒΗΣΚΟΥ ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΥ και ΜΥΡΚΙΝΟΥ κοινοποιήθηκαν τα οποία είναι απαράδεκτα και δεν αντικατοπτρίζουν το μέγεθος της βιβλικής καταστροφής στις 25/06/2022. Βλέπουμε σιτηρά που δεν αλωνίστηκαν καθόλου ποσοστά 70 με 80% ηλιανθο τα οποία αλωνίστηκαν μόνο και μόνο για να καθαριστούν τα χωράφια τα ίδια ποσοστά ελιές καλαμπόκια μηδικη φυστικια και αυτά με πολύ μικρά ποσοστά και με λίγα κιλά ενώ μας έχουν πει οι παραγωγοί που θα προσπαθήσουν και θα κάνουν έξοδα για την παραγωγή τους μετά από το χαλάζι τα ποσοστά θα είναι μεγαλύτερα. Ελπίζω να μην είναι τα ίδια και για το βαμβάκι. ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΊ ΝΑ ΠΆΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ . ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΆΣΕΙΣ ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΎΜΕ ΚΑ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.