Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Αλέξανδρος Χρυσάφης : Όπως τους σεβόμαστε πρέπει να μας σεβαστούν


 

 

 

Στο περιθώριο  της τελετής του Αγιασμού  για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού  έτους στο ΔΙΠΑΕ . Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη να σχολιάσει την ανακοίνωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας για τα έργα που έκανε η δημοτική αρχή Αγγελίδη στα χωριά του δήμου Σερρών .

Ο δήμαρχος επανέλαβε την πάγια άποψη του οτι ο δήμος έχει συνέχεια και οι τωρινοί συνεχίζουν τα έργα των προκατόχων τους ( θυμίζοντας οτι και η δημοτική αρχή παρέλαβε και υλοποίησε πολλά έργα από την δημοτική αρχή Βλάχου ) και παράλληλα δρομολογούν νέα έργα . Τα έργα είναι των Σερραίων ( τόνισε ο δήμαρχος ) και όχι των αυτοδιοικητικών που τα υλοποιούν . Όπως σεβόμαστε το έργο των προκατόχων μας σημείωσε ο δήμαρχος έτσι και αυτοί θα πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια και τα έργα που κάνουμε προς όφελος των δημοτών .Κλείνοντας τόνισε οτι όλοι κρίνονται από τον Σερραίο δημότη , εκφράζοντας την  βεβαιότητα του οτι  η Συμμαχία θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές του 2023. Αφού έκανε λόγο για ένα  πλάνο έργων με ορίζοντα εως  το 2030

1 σχόλιο:

  1. Πώς να σας σεβαστούν;αφού μόνο ψέματα λέτε για να παραμυθιαζετε τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.